Διαιτητής ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα και επαίξε «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί»!

Διαιτητής ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα και επαίξε «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί»!

Συνέβη σε αγώνα του πρωταθλήματος γυναικών στη Βρετανία - Ο διαιτητής τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους αγώνες για 3 εβδομάδες

foto-ref-1
Με αποκλεισμό από αγώνες μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου τιμωρήθηκε ο Άγγλος διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα επειδή όταν ξέχασε το νόμισμα για τη σέντρα του αγώνα για το πρωτάθλημα γυναικών Houghton's Manchester City-Reading στις 26 Οκτωβρίου, αντί να επιστρέψει στα αποδυτήρια προκειμένου να το πάρει επέλεξε να βάλει τις αρχηγούς των δύο ομάδων να... παίξουν «πέτρα-ψαλίδι-χαρτί».

Στο βίντεο που μεταδόθηκε από την τηλεόραση φαίνεται ο ΜακΝαμάρα να καλεί τις δύο αρχηγούς να παίξουν το παιχνίδι με αυτές να υπακούν καθώς δεν είχαν εναλλακτική λύση.

Η ποινή αποκλεισμού του ΜακΝαμάρα θα τεθεί σε ισχύ απο τις 26 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της βρετανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο διαιτητής Ντέιβιντ ΜακΝαμάρα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα για 21 ημέρες, αρχής γενομένης από τις 26 Νοεμβρίου αφού αποδέχθηκε την κατηγορία ότι δεν λειτούργησε προς όφελος του παιχνιδιού».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι κανόνες προβλέπουν ότι το ποια ομάδα θα κάνει σέντρα ορίζεται από το στρίψιμο του νομίσματος «πράγμα που απέτυχε να κάνει ο ΜακΝαμάρα».

Referee makes Super League captains play rock , paper , scissors
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης