Πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο

Παρά τους 31 πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 113-116 από τους Γκρίζλις

gasol-buck
Σε ένα εξαιρετικό και γεμάτο συγκινήσεις παιχνίδι οι Μπακς γνώρισαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους χάνοντας από τους Γκρίζλις με 116-113.

Από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς των Μπακς το νεόκτιστο Fiserv Forum ήταν ένα απόρθητο κάστρο με τα... ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μετράνε ένα 6-0. Ένα σερί που σήμερα σε έναν εξαιρετικό και γεμάτο συγκινήσεις αγώνα σταμάτησε. Και το σταμάτησε οι Γκρίζλις με την ομάδα του Μέμφις να επικρατεί με 116-113 και να κάνει 8-5, με τους... πράσινους να πέφτουν στο 10-4 και να μην εκμεταλλεύονται την επίσης εντός έδρας ήττα των Ράπτορς.

Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν διψήφια διαφορά στο ξεκίνημα, τους γηπεδούχους όχι μόνο να τους φτάνουν, αλλά και να τους ξεπερνούν, ωστόσο εκεί που είχαν το μομέντουμ οι... αρκούδες φάνηκαν πολύ σκληρές για να... πεθάνουν. Στο 99-97 και ενώ το γήπεδο θύμιζε ελληνικό από τις εκδηλώσεις των φίλων των Μπακς, έκαναν ένα σερί 9-0 και πήραν μεγάλο προβάδισμα.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν το έβαλε κάτω, μείωσε στους δύο (111-113), όμως στο 113-115 ένα λάθος του Ιλιασόβα που έκανε φάουλ την στιγμή που Γιάνναρος είχε κλείσει πολύ καλά τον Γκασόλ στην επαναφορά και μία στις δύο βολές του Μακ διαμόρφωσαν το τελικό 113-116. Και πάλι όμως οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δευτερόλεπτο θα μπορούσαν να στείλουν το ματς στην παράταση, αλλά το τρίποντο του Μίντλετον δεν μπήκε παρότι μόνο άσχημο δεν ήταν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εντυπωσιακός Γκασόλ που έφτασε τους 29 πόντους, με τον Κόνλεϊ να ακολουθεί με 26 και τον Μακ να έχει 15. Για τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εξαιρετικός έχοντας 31 πόντους, ο Μίντλετον είχε 25 και ο Κόναγκτον που μπήκε και άλλαξε την ροή του αγώνα με τους πόντους του έφτασε στους 16.

Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης