Αφάνα τέλος! Ο Φελαϊνί κουρεύτηκε!

Αφάνα τέλος! Ο Φελαϊνί κουρεύτηκε!

Ο Μαρουάν Φελαΐνί σόκαρε τους πάντες με την απόφαση του να αποχωριστεί το... άφρο λουκ που ήταν το σήμα κατατεθέν του

FELEFALE
Από την Σταντάρ Λιέγης στην Έβερτον κι από εκεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανέκαθεν αυτό που ακολουθούσε τον Μαρουάν Φελαϊνί ήταν η φήμη του σκληροτράχηλου αμυντικού μέσου, αλλά και η τρελή αφάνα του!

Μπορεί να της άλλαξε χρώμα (το οποίο δεν ήταν και το πλέον πετυχημένο), αλλά δεν έδειχνε καμία διάθεση για να την αποχωριστεί ωστόσο σήμερα σόκαρε τους πάντες.

«Νέος χρόνος έρχεται, νέο λουκ...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ποζάροντας με τον κομμωτή του ο οποίος τον περιποιήθηκε κάνοντας τον πραγματικά αγνώριστο.

Το «νέος χρόνος» δεν έχει να κάνει με την πρόωρη αναφορά του στην Πρωτοχρονιά, αλλά στα αυριανά γενέθλια του, ωστόσο οι αντιδράσεις των περισσότερων φίλων του ήταν εντυπωσιακές.

«Έχει γίνει επεξεργασία στο photoshop, δεν μπορεί να είναι αλήθεια» έγραψε ο συμπαίκτης του στην Εθνική Βελγίου Βινσέντ Κομπανί για να συμπληρώσει ο Ντρις Μέρτενς μακρόσυρτο «Όχιιιιιιιιιιιιιιι», ενώ κάτι ανάλογο έκανε κι ο ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ερίκ Μπαγί βάζοντας διάφορα emoji...

Antidrasis
Felani2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης