Οι συμβουλές του Ντομινίκ Ουίλκινς στον Καρμέλο Άντονι!

Οι συμβουλές του Ντομινίκ Ουίλκινς στον Καρμέλο Άντονι!

Το διαφαινόμενο διαζύγιο του Καρμέλο Άντονι με τους Χιούστον Ρόκετς αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στο ΝΒΑ και ο Ντομινίκ Ουίλκινς εξέφρασε την άποψη του για όσα συμβαίνουν.

dom_wilkins_eurohoops
Ο “Human Highlight Film” γνωρίζει πως τα χρόνια έχουν περάσει για τον χαρισματικό σκόρερ Καρμέλο και πλέον ο ίδιος πρέπει να αντιληφθεί πως ο ρόλος του εντός παρκέ θα αρχίσει να διαφοροποιείται.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα “TheUndefeated” o Ντομικίν ανέφερε: “Ο χρόνος δεν κάνει διακρίσεις φίλε. Προσπαθούμε να τον κερδίσουμε αλλά απλά δεν γίνεται. Το ανταγωνιστικό πνεύμα προσπαθεί να σε πείσει πως μπορείς να παραμείνεις στο ίδιο επίπεδο. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος σκέψης για να είσαι ανταγωνιστικός. Σίγουρα όμως δεν μπορείς να βοηθήσεις με τον ίδιο τρόπο που το έκανες παλιότερα αλλά μπορείς να είσαι χρήσιμος με άλλους τρόπους.”

Ο Καρμέλο διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του και έχει πίσω του μία διαδρομή η οποία περιλαμβάνει 16 σεζόν στο ΝΒΑ, 1064 αναμετρήσεις και δεκάδες εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Στο ίδιο άρθρο, ο δημοσιογράφος Μαρκ Σπίαρς επικαλείται παλαίμαχους παίκτες που θεωρούν πως ο σταρ των Ρόκετς αποτελεί τον αποδιοπομπαίο τράγο της ομάδας και έχει ακόμα πολλά να δώσει. Ποιος θα είναι λοιπόν το επόμενο κεφάλαιο;

Ο Ντομινίκ Ουίλκινς, ο οποίος πλέον εργάζεται ως τηλεοπτικός αναλυτής στα παιχνίδια των Χοκς σχολιάζει: “Ο Καρμέλο θα μπορούσε να αγωνιστεί σε εμάς αλλά έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Θέλουμε να εξελίξουμε αυτούς. Σίγουρα θα έβρισκε κάποια λεπτά συμμετοχής αλλά έχουνε τον Ταουράν Πρινς και πολλούς ακόμα σε παρόμοια ηλικία που έρχονται. Όταν φτάνεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ζωής σου, πρέπει να δεχθείς πως δεν είσαι αυτός που ήσουν. Είναι ΟΚ να λειτουργείς σαν πρότυπο για τους μικρότερους και να βοηθήσεις αυτούς που έρχονται για να πάρουν τη θέση σου.”

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης