Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2: Στα ρηχά οι ρεζέρβες, πέρασε ο ΠΑΟΚ

Εργοτέλης-ΠΑΟΚ 1-2: Στα ρηχά οι ρεζέρβες, πέρασε ο ΠΑΟΚ

Οι... ρεζέρβες του ΠΑΟΚ δεν έπεισαν στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης του έβαλε δύσκολα, ισοφάρισε σε 1-1, αλλά τελικά ο Δικέφαλος με το γκολ του Βέρνμπλουμ πήρε τη νίκη με 2-1 κι επί της ουσίας και την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος

4620963
Οι κυπελλούχοι Ελλάδας «έπαιξαν με τη φωτιά», αλλά με κορυφαίο τον Ντιέγκο Μπίεσεσβαρ, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (1-2) απέναντι στον πολύ καλό Εργοτέλη για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος» παρουσιάστηκε στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου, με πολλές αναγκαστικές αλλαγές, ελλείψει των διεθνών και του τραυματία Βιεϊρίνια, είχε πολλά «νεκρά» σημεία στο παιχνίδι του, έστω κι αν ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ, με το υπέροχο τελείωμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (10’).

Ο ΠΑΟΚ είχε με τον Ελ Καντουρί και τον Ολλανδό δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, απέναντι σ’ έναν άκρως ανταγωνιστικό Εργοτέλη, που απείλησε με την ισοφάριση στο 63’ όταν το σουτ του Μπουρσέλη έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Ρέι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέποντας την αδυναμία των παικτών της μεσαίας γραμμής, κυρίως τον ανέτοιμο Μαουρίσιο, να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, τη δεξιά πλευρά με Μάτος και Ζαμπά να είναι ωσεί παρόντες στο γήπεδο, πέρασε στο παιχνίδι τους Κάνιας και Σάχοφ, ενώ η αδράνεια του Ρέι έφερε την ισοφάριση από τον Εργοτέλη. Ο Έφορντ «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Αργεντινό τερματοφύλακα και σε ανυπεράσπιστη εστία ο Ιατρούδης ισοφάρισε σε 1-1 (68’).

Στο 75’ ο Λέο Μάτος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη, αλλά από το ίδιο σχεδόν σημείο ο προωθημένος Πόντους Βέρνμπλουμ, από την σέντρα του Μπίσεσβαρ, δεν αστόχησε και με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα κάνοντας το 1-2 (79’).

Εργοτέλης (Ν. Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής (46’ Μπρους), Οικονόμου, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Τσέλιος, Μπουρσέλης (79’ Καπνίδης), Ροβίθης, Ιατρούδης, Έφορντ.
ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο (63’ Κάνιας), Ζαμπά (63’ Σάχοφ), Μπίσεσβαρ (87’ Κρέσπο), Ελ Καντουρί, Άκπομ
Πηγή:www.gazzettta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης