Προσαρμογή, ένταση και σκέψεις για τρεις στόπερ στην Εθνική ομάδα από Αναστασιάδη

Προσαρμογή, ένταση και σκέψεις για τρεις στόπερ στην Εθνική ομάδα από Αναστασιάδη

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η δεύτερη προπόνηση της Εθνικής ομάδας με την καθοδήγηση του Άγγελου Αναστασιάδη στον Άγιο Κοσμά - Κανονικά προπονήθηκε ο Παπασταθόπουλος

4619366
Με μεγαλύτερη ένταση σε σχέση με το χθεσινό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στη Φινλανδία για την 5η αγωνιστική του UEFA Nations League. Στην προπόνηση της Τρίτης, διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας, ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε έμφαση στις ασκήσεις με μπάλα.

Υπήρχε μεγαλύτερη ένταση στην εκτέλεση των ασκήσεων και αρκετές φορές ο ομοσπονδιακός τεχνικός σταματούσε την προπόνηση για να εξηγήσει στους διεθνείς, τι ακριβώς θέλει να κάνουν στη διάρκεια του ματς.

Αναφορικά με τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ο 65χρονος εκλέκτορας της «γαλανόλευκης» δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Είναι εμφανές ότι βρίσκεται στο στάδιο της προσαρμογής και τα διλήμματά του έχουν να κάνουν τόσο με την επιλογή των προσώπων, αλλά και τη διάταξη που θα επιλέξει στην αναμέτρηση κόντρα στους Φινλανδούς.

Η αλήθεια είναι πως ο Άγγελος Αναστασιάδης κάνει σκέψεις να επαναφέρει στην Εθνική ομάδα, μετά από αρκετό καιρό, διάταξη με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Δηλαδή, να χρησιμοποιήσει μαζί στο αρχικό σχήμα τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά (δεξιά) και Δημήτρη Σιόβα (αριστερά).
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης