«Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» : Οι κορυφαίοι Φινίστες αγωνίζονται στο Φαληρικό Δέλτα

«Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» : Οι κορυφαίοι Φινίστες αγωνίζονται στο Φαληρικό Δέλτα

Έναν πολύ σημαντικό διεθνή αγώνα διοργανώνει για πρώτη φορά η ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία σε συνεργασία με το «Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοΐας» από 16 έως 19 Νοεμβρίου με στόχο να εξελιχθεί σε θεσμό

Μπερετς
Πρόκειται για τον «2018 Winter Series» που αφορά σκάφη της κατηγορίας ΦΙΝΝ. Σε αυτόν θα αγωνιστούν οι κορυφαίοι Φινίστες του κόσμου, αρκετοί από τους οποίους έχουν πάρει ήδη μέρος σε προπονητικά καμπ στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, θα λάβουν μέρος ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 Ούγγρος Ζ. Μπέρετς, ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 και χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Σουηδός Μ. Σάλμινεν , ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου Γάλλος Τζ. Λομπέρ και ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2016 και 2018 Ολλανδός Π. Ζ. Πόστμα.

Επίσης θα τρέξουν κι άλλοι πασίγνωστοι ιστιοπλόοι, όπως ο Τσέχος Ο. Τέπλι, ο Κροάτης Μ. Μπουγκάριν, ο Νορβηγός Α. Πέτερσεν, ο Τούρκος Α. Καϊνάρ, ο Δανός Γ. Χ. Κρίστενσεν, οι Γερμανοί Μ. Κοχλόπφ, Φ. Κοσουέσκε, ο Κύπριος Π. Ιορδάνου και φυσικά ο Έλληνας πρωταθλητής, Γιάννης Μιτάκης. Αναμένεται μία ακόμη συμμετοχή από τη Φινλανδία, Συνολικά θα συμμετάσχουν 15 αθλητές πολλοί εκ των οποίων έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Λόγω της σπουδαιότητας του αγώνα θα δώσουν το παρών ο Ιταλός κατασκευαστής των ΦΙΝΝ Λ. Ντεβότι και εκπρόσωπος της φημισμένης ολλανδικής εταιρείας ιστίων «Mit Mast».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης