Έντι Τζόνσον σε Μπολ: Αλλάζεις ή… βουλιάζεις!

Έντι Τζόνσον σε Μπολ: Αλλάζεις ή… βουλιάζεις!

Αλλάζεις ή… βουλιάζεις! Αυτό το μήνυμα έστειλε ο σπουδαίος Έντι Τζόνσον στον Λόνζο Μπολ ενόψει της συνέχειας στο ΝΒΑ και τη μηχανική στο σουτ.

edi_johnson_eurohoops
Οι Λέικερς ξεπέρασαν αρκετά εύκολα το εμπόδιο των Σακραμέντο Κινγκς αλλά ένα από τα θέματα που πρέπει να προβληματίσουν τον Λου Ουόλτον αφορά τον Λόνζο Μπολ.

Ο ταλαντούχος γκαρντ βρέθηκε στο παρκέ για περίπου 20 λεπτά και στο διάστημα αυτό πρόλαβε να σημειώσει μόλις 4 πόντους μαζί με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Η επιθετική συνεισφορά του Μπολ θα ήταν μεγαλύτερη αν είχε καταφέρει να ευστοχήσει σε έστω 1 από τα 6 σουτ τριών πόντων που επιχείρησε.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο 21χρονος επιβεβαίωσε πως δεν είναι ένας παίκτης που μπορεί να εμπιστευτεί ο προπονητής του στον εκτελεστικό τομέα. Η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Έντι Τζόνσον ο οποίος ξεκαθάρισε:

“Ο Λόνζο Μπολ σούταρε πολλά air balls απόψε. Όπως έχω σημειώσει επανειλημμένως, η μηχανική του στο σουτ είναι εντελώς λάθος και ουδέποτε θα δείξει συνέπεια μέχρι να τη βελτιώσει. Αν ο ΝτεΆντε Τζόρνταν μπορεί να βελτιωθεί στις βολές και ο Τρίσταν Τόμπσον μπορεί να γίνει δεξιόχειρας από αριστερόχειρας, τότε και ο Μπολ μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σουτάρει.”

Ο πόιντ γκαρντ των Λέικερς εκτελεί με ποσοστό καριέρας 31.1% στα τρίποντα και 46.3% στις ελεύθερες βολές. Όταν ο “Έντι το πιστόλι” τού δίνει μία τέτοια συμβουλή, καλό είναι να την ακολουθήσει.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης