Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Επίδειξη δύναμης!

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1: Επίδειξη δύναμης!

Είναι καλύτερη και το απέδειξε! Η Μάντσεστερ Σίτι τιμώρησε την ανεπαρκή αμυντικά Γιουνάιτεντ και με σπουδαία εμφάνιση, επικράτησε 3-1 παραμένοντας στην 1η θέση της Premier League.

202847
Είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο Νησί και η Μάντσεστερ Σίτι πρόσφερε μια απολαυστική παράσταση που το αποδεικνύει!

Κόντρα στη συμπολίτισσα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κυριάρχησε και επικράτησε απολύτως δίκαια με 3-1, παραμένοντας στην κορυφή της Premier League και στο +2 από τη Λίβερπουλ, που νωρίτερα είχε επικρατήσει εύκολα της Φούλαμ.

Σε ό,τι αφορά το ματς, η Σίτι απέδειξε για ποιο λόγο θεωρούνταν το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, με την πλάστιγγα να γέρνει ακόμα περισσότερο προς τη δική της πλευρά, από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι ο Πολ Πογκμπά έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, που υπέστη στην αναμέτρηση κόντρα στη Γιουβέντους. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από το 1' και πολύ γρήγορα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, εκμεταλλευόμενοι την πάντα ασταθή άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Στο 12' ο Μπερνάντο Σίλβα πρόλαβε μια χαμένη μπαλιά πριν βγει εκτός αγωνιστικών ορίων και ο Νταβίντ Σίλβα, αφού έκανε μια-δυο προσποιήσεις έγραψε το 1-0. Στα επόμενα λεπτά οι παίκτες του Μουρίνιο έφεραν το ματς στα μέτρα τους, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν την κλασική ευκαιρία.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Γιουνάιτεντ, με την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο Αγκουέρο με εκπληκτικό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώριο στον Ντε Χέα και διαμόρφωσε το 2-0. Υπήρξε, όμως, αντίδραση από πλευράς Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο. Βάζοντας στο ματς τον ανέτοιμο λόγω τραυματισμού, Λουκάκου, κέρδισε το πέναλτι με τον Βέλγο σέντερ-φορ να ανατρέπεται από τον Έντερσον και ο Μαρσιάλ από τη βούλα έκανε το 2-1.

Σε εκείνο το σημείο φάνηκε περισσότερο η απουσία του Πογκμπά από το κέντρο της Γιουνάιτεντ. Με τη μη ύπαρξη του Γάλλου στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έλειπε ο παίκτης που θα κρατούσε με ασφάλεια την μπάλα και θα έδινε ρυθμό, με αποτέλεσμα η Σίτι να διατηρεί την κατοχή της μπάλας και τελικά να βρίσκει και τρίτο γκολ.

Δράστης ο Γκουντογκάν που μέσα στην περιοχή ξεχάστηκε από τον Μάτιτς και είπε «ευχαριστώ» στον Μπερνάντο Σίλβα για την ασίστ, κάνοντας το τελικό 3-1 με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.



Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης