Στην αποστολή του Παναθηναϊκού Γιόχανσον και Μαυρομάτης

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού Γιόχανσον και Μαυρομάτης

Με 21 παίκτες και τους Γιόχανσον και Μαυρομάτη να βρίσκονται στις επιλογές, η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

4608035
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται 21 παίκτες και μέσα είναι οι Μαυρομάτης, Γιόχανσον. Πάντως, η συμμετοχή του τελευταίου είναι αμφίβολη, όπως αναφέρει η ΠΑΕ, καθώς αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Ο Χρήστος Σέχου υποβάλεται σε φυσικοθεραπευτική αγωγή για σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Η μαγνητική τομογραφία στην περιοχή έδειξε οστικό οίδημα της ηβικής σύμφησης. Η πορεία της αποθεραπείας του θα αξιολογείται συνεχώς, ενώ η πρώτη εκτίμση είναι για αποχή από τις προπονήσεις για 5-6 εβδομάδες.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης