Super League, Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1: Στανόγεβιτς και... διαιτητές έκλεψαν την παράσταση!

Super League, Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-1: Στανόγεβιτς και... διαιτητές έκλεψαν την παράσταση!

Ο καλύτερος Λεβαδειακός νίκησε (2-1) τον ΟΦΗ και τον έπιασε στους 7 βαθμούς, με το διαιτητικό τιμ να έχει αρνητικό ρόλο στην αναμέτρηση! - Μέτρησε γκολ των γηπεδούχων χωρίς να περάσει τη γραμμή, «τραβηγμένο» πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ.

4615495
Για πρώτη φορά μετά τις 3 Σεπτεμβρίου και το εντός έδρας 1-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League οι Βοιωτοί πήραν νίκη στο πρωτάθλημα. Ένα καθοριστικό τρίποντο με το 2-1 στο γήπεδό τους επί του ΟΦΗ, με το οποίο φτάνουν τους 7 πόντους. Με σοβαρά λάθη η διαιτησία που κακώς μέτρησε το 2ο γκολ των Βοιωτών και έδωσε λανθασμένα πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ.

Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ
Στον Λεβαδειακό γκολκίπερ ήταν ο Μπάγιτς, τετράδα άμυνας με Τσαμπούρη, Ζησόπουλο, Μοϊσές Αντιλέχου και Παντελιάδη και κέντρο με Μητρόπουλο, Καραχάλιο και μπροστά τους τον Στανόγιεβιτς. Στα δύο άκρα οι Νανγκίς και Σαβαντογκό και επιθετικός ο Μαρκόφσκι.

ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΟΦΗ
Οι Κρητικοί είχαν τον Στρέζο κίπερ, δίδυμο στόπερ τους Μιχόγεβιτς και Παπάζογλου και άκρα άμυνας με Μπολάκη και Κοιλιάρα. Στο κέντρο οι Κυριακίδης και Νάστος, επιτελικός ο Πλατέλλας, στα άκρα οι Κοροβέσης και Ντίνας και φορ ο Αραβίδης.

ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΑΒΑΝΤΟΓΚΟ, ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΡΕΦΕΡΙ ΓΡΑΤΣΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΚΩΣ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΒΟΙΩΤΩΝ
Κλείσιμο
Οι Βοιωτοί στην έναρξη της αναμέτρησης έδειξαν να έχουν μπει πιο καλά και δυνατά από τον ΟΦΗ. Στο 7' ο Στρέζος έβγαλε εξαιρετικά από κοντά ένα σουτ του Παντελιάδη. Στην συνέχεια είχαν και άλλες φάσεις για να φτάσουμε στο 26'. Ο Σαβαντογκό που είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα την αντίπαλη άμυνα έκανε ένα σουτ που αποκρούστηκε και στην συνέχεια ο Στανόγεβιτς μπροστά από τρεις παίκτες των Κρητικών και προλαβαίνοντας τον Μιχόγεβιτς έκανε από κοντά το σκορ 1-0. Στο 34' είχε ξανά μεγάλη φάση ο Λεβαδειακός με σέντρα του Σαβαντογκό και κεφαλιά Στανόγεβιτς που κέρδισε στον... αέρα τον Μπολάκη και τον Στρέζο να αποκρούει. Στο 41' δόθηκε λανθασμένα πέναλτι στον ΟΦΗ για μαρκάρισμα του Ζησόπουλου στον Κοροβέση. Ο Αραβίδης ευστόχησε για το 1-1.

Λίγο μετά από ένα φάουλ που κακώς δόθηκε υπέρ των Βοιωτών έγινε το 2-1. Στο 45' ο Στανόγεβιτς έκανε ένα εξαιρετικό φάουλ με φάλτσο με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι αλλά να μην περνάει την γραμμή για να πάει μετά ξανά στο δοκάρι. Ο διαιτητής Γρατσάνης έδειξε σέντρα όμως για το 2-1.

Ο ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ, ΕΨΑΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ο ΟΦΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ
Στο β' μέρος ο Μάρκο Στανόγεβιτς, ο Σέρβος χαφ του Λεβαδειακού, είχε ξανά φάσεις για γκολ. Οι Κρητικοί έψαξαν αντίδραση και προσπάθησαν να απειλήσουν ξανά με Κοροβέση και Αραβίδη. Μετά τις αλλαγές και των δύο τεχνικών δεν άλλαξε το σκορ μέχρι το τέλος. Ο Παπαδόπουλος διαφοροποίησε ακόμα και την διάταξή του αλλά δεν του βγήκε.

MVP: Προφανώς ο σκόρερ των 2 τερμάτων Στανόγεβιτς. Ο Σέρβος σκόραρε στο 1-0 πολύ έξυπνα και στο φάουλ είχε εξαιρετική εκτέλεση.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Σαβαντογκό είναι ο δημιουργός του 1-0 για τον Στανόγεβιτς και έχει κάνει ένα πολύ καλό α' μέρος. Ο Αραβίδης μπορεί να μπει εδώ επειδή έβαλε το πέναλτι και ο Κοροβέσης επειδή το κέρδισε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μιχόγεβιτς και η άμυνα του ΟΦΗ.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο τρόπος που ο Μιχόγεβιτς χάνει τον Στανόγεβιτς στην φάση του 1-0 για τους Βοιωτούς.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Κακή διαιτησία με σοβαρά λάθη. Αρχικά στο α' μέρος κακώς δίνεται παράβαση και πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ. Στην συνέχεια λανθασμένα κερδίζει φάουλ ο Λεβαδειακός και ενώ το γκολ του για το 2-1 δεν έπρεπε να μετρήσει από την στιγμή που η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Στο πιο μεγάλο μέρος της αναμέτρησης ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερος του ΟΦΗ. Όμως τα διαιτητικά λάθη επισκιάζουν υπό μία έννοια το ματς και το αποτέλεσμα. Αγωνιστικά πάντως οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι μεσοεπιθετικά.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μπάγιτς, Νανγκίς (80' Γιακουμάκης), Μαρκόρφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Σαβαντόγκο, Μητρόπουλος (68' Όμο), Αντιλέχου και Στανόγεβιτς (78' Καθάριος).
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Μιχόγιεβιτς, Κοιλιάρας (58' Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Κοροβέσης και Μπολάκης (77' Σάσι).
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης