Super League, Ξάνθη-Πανιώνιος 0-1: Την γκρέμισε με Μασούρα και χτίζει το δικό του σερί

Super League, Ξάνθη-Πανιώνιος 0-1: Την γκρέμισε με Μασούρα και χτίζει το δικό του σερί

Μια μέρα μετά την κλήση του στην Εθνική, ο Γιώργος Μασούρας έκανε τη διαφορά στην Ξάνθη και με το γκολ του οδήγησε τον Πανιώνιο σε μια μεγάλη νίκη (1-0) στα Πηγάδια - Δεύτερο σερί τρίποντο για τους Νεοσμυρνιώτες στο Πρωτάθλημα.

4615204
Ο Πανιώνιος πέρασε από την έδρα της Ξάνθης αναγκάζοντάς την στην δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα με ένα τέρμα του Γιώργου Μασούρα, φτάνοντας τους 15 βαθμούς ανεβαίνοντας ταυτόχρονα στην έκτη θέση.

Έτσι έπαιξαν
Με 4-2-3-1 κατέβασε την ομάδα του ο Μίλαν Ράσταβατς. Ο Ζίβκοβιτς ήταν στο τέρμα, με τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Κασάδο και Σιλά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Καμαρά, Κοβάσεβιτς, δεκάρι ο Ντουρίτσκοβιτς, δεξί εξτρέμ ο Κίκε, αριστερό ο Καντά και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Γέντρισεκ.

Ο Ζοσέ Ανιγκό από την άλλη, κατέβασε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Κότνικ ήταν στο τέρμα, με τους Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κότσιτς στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Κεϊτά, με τον Πίρις ήταν οι αμυντικοί μέσοι, δεξί εξτρέμ ο Τσιλούλης, αριστερό ο Μασούρας και δεκάρι ο Οικονομίδης. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Ντουρμισάι.

Κυριάρχησε ο Πανιώνιος
Μπορεί το παιχνίδι να άρχισε με την Ξάνθη να μπαίνει πιο απειλητική και να χάνει ευκαιρία στο 11' με τον Καντά να πλασάρει μέσα από την περιοχή άουτ, αλλά από εκεί και πέρα το πρώτο 45λεπτο άνηκε στον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, κυριάρχησε κι άρχισε να απειλεί στο 20'.

Κλείσιμο
Τότε, ο Μασούρας μετά από ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα στον Τσιλούλη ο οποίος πλάσαρε με τον Ζίβκοβιτς να δηλώνει παρόν. Στο 23' το σουτ του Ντουρίτσκοβιτς μπλόκαρε ο Κότνικ και στο 27' οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους μέχρι την επόμενη!

Ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Ντουρμισάι εξουδετερώθηκε από τον Ζίβκοβιτς και πάλι. Η πίεση της ομάδας από την Νέα Σμύρνη δεν σταμάτησε και στο 30', ο Μασούρας και πάλι πέρασε από αρκετά πλάγια θέση και τον Ζίβκοβιτς, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ.

Τελικά το γκολ που άξιζε ο Πανιώνιος, ήρθε στο 36'. Οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν στο κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Τσιλούλη, αυτός είδε ξεμαρκάριστο τον Μασούρα ο οποίος με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε όμορφα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Περισσότερα σε λίγο...

Οι συνθέσεις:
Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Σιλά (33' Αλμέιδα), Γέντρισεκ, Λισγάρας, Ντουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Καντά (56' Σαρπόνγκ), Κίκε (46' Κάστρο), Μπαξεβανίδης
Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κότσιτς, Τσιλούλης, Κεϊτά, Οικονομίδης (74' Παπαγεωργίου), Πίρις, Μασούρας, Ντουρμισάι
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης