Basket League, Ρέθυμνο-Προμηθέας 72-73: Με σούπερ Γκίκα ο Προμηθέας πήρε το θρίλερ!

Basket League, Ρέθυμνο-Προμηθέας 72-73: Με σούπερ Γκίκα ο Προμηθέας πήρε το θρίλερ!

Όρθιος στο Ρέθυμνο ο Προμηθέας! Έπειτα από ματς-θρίλερ που κρίθηκε η ομάδα της Πάτρας νίκησε κούραση και Ρέθυμνο (72-73) έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Γκίκα - Άστοχος ο Μπαρτ στο τελευταίο σουτ

4614832
Αλώβητος απέδρασε από το Ρέθυμνο ο Προμηθέας!

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά επικράτησε έπειτα από ματς-θρίλερ του Ρεθύμνου με 73-72 στην Κρήτη και έφτασε στο 3-2 για το φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας παράλληλα στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη έπειτα από 5 αγωνιστικές.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο σουτ, με τον Μπαρτ Τζούνιορ να αστοχεί στη λήξη της αναμέτρησης σε σουτ που επιχείρησε υπό πίεση από τα 6 μέτρα, αλλά ο ίδιος παίκτης με τρομερό τρίποντο στα 33’’ έδωσε την ευκαιρία στους ψυχωμένους Κρητικούς να διεκδικήσουν το παιχνίδι μέχρι τέλους.

Κορυφαίος για την ομάδα της Πάτρας ήταν ο Γκίκας (11π., 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ), που ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα έβαλε την υπογραφή του με κρίσιμους πόντους, αλλά και με εξαιρετική οργάνωση του παιχνιδιού. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Λίποβι με 16 πόντους για τους νικητές.

Από την πλευρά των εμφανώς βελτιωμένων παικτών του Σταύρου Μυκονιάτη, κορυφαίος ήταν ο Ντάνιελς με 18 πόντους, ενώ 16 είχε ο Μπαρτ Τζούνιορ και 15 ο Τζόνσον.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 33-40, 55-53, 72-73
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης