Επιθετικά στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακο

Επιθετικά στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακο

Οι πρώτες σκέψεις του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι της Κυριακής

dionis-pagos-pao
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» κορυφώνεται. Ο Γιώργος Δώνης δοκιμάζει διάφορα πράγματα στις προπονήσεις και δεν αφήνει, κατά την προσφιλή του τακτική, να διαρρεύσει το παραμικρό προς τα έξω.

Το βέβαιο είναι πως στόχος του είναι οι «πράσινοι» να παραταχθούν με επιθετικές διαθέσεις στο Φάληρο. Ο 49χρονος προπονητής θέλει η ομάδα του να απορροφήσει την πίεση του αντιπάλου κρατώντας αρκετά την κατοχή απειλώντας και σκοράροντας. Ταυτόχρονα, ωστόσο, θέλει να δει την ίδια αμυντική οργάνωση που υπήρχε απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά με λιγότερα λάθη από αυτά στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Σε ό,τι αφορά στα πρόσωπα, είναι δεδομένη η επιστροφή του Κολοβέτσιου στο βασικό σχήμα. Αν επιλεγεί τριάδα στα μετόπισθεν, τότε μια θέση μπορεί να διεκδικήσουν οι Μαυρομάτης και Πούγγουρας, με τον Κουλιμπαλί φαβορί για δεξιό στόπερ και τους Γιόχανσον και Ινσούα στα δύο άκρα. Ο Κουρμπέλης είναι ακλόνητος στο κέντρο, σήμερα θα ξεκαθαρίσει οριστικά η συμμετοχή του Δώνη που πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος (χθες συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στην προπόνηση) αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει, με τον Κάτσε υποψήφιο για τον άξονα. Όσον αφορά στις θέσεις μπροστά, τίποτα δεν είναι ακόμη βέβαιο πέραν της συμμετοχής του Μακέντα, ενώ ο Μουνιέ αλλά και ο Καμπετσής διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης