Europa League: Μόνο νίκη θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι

Europa League: Μόνο νίκη θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι

Νίκη που θα τον ξαναβάλει σε θέση οδηγού για τη δεύτερη θέση και την πρόκριση θέλει απόψε ο ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία κόντρα στη Βίντι (19.55 Cosmote Sport 2)

paok
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Βουδαπέστη για τον αγώνα κόντρα στη Βίντι που θα διεξαχθεί το απόγευμα (19.55 Cosmote Sport 2) στην «Groupama Arena», χωρητικότητας 23.698 θεατών, το γήπεδο που φιλοξενεί και την εθνική ομάδας της Ουγγαρίας.

O δικέφαλος του Βορρά, μετά το στραπάτσο στην Τούμπα θέλει να ξαναπάρει το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση του ομίλου, που οδηγεί στην επόμενη φάση, καθώς δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια.

Με ένα δυσάρεστο απρόοπτο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την κρίσιμη αναμέτρηση στην «Γκρουπάμα Αρένα».

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια γλίστρησε και τραυματίστηκε στους απαγωγούς μύες του ισχίου αριστερά, με συνέπεια να τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου του Βορρά» θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη. Τη θέση του στο βασικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Αλίν Τόσκα.

Καμία σχέση με το προ δύο εβδομάδων παιχνίδι στην Τούμπα δεν θα έχει το σημεριανό της Βίντι με τον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο προπονητής της ουγγρικής ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν θα πρέπει να μείνουμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο. Δεν είμαστε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για να παίξουμε απλώς τους αγώνες, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα. Έχουμε επανειλημμένα δείξει ότι είμαστε σε θέση να το κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για βαθμούς. Στον όμιλό μας, η Τσέλσι είναι το φαβορί με εννέα βαθμούς και οι άλλες τρεις ομάδες έχουν από τρεις, είναι σαν να ξεκινάμε από το μηδέν. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο, είναι ωραίο να βλέπεις πως κινητοποιήθηκαν τόσοι άνθρωποι», είπε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης