Ομαδική απόφαση ο αποκλεισμός του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Ομαδική απόφαση ο αποκλεισμός του Μέσι στην Μπαρτσελόνα!

Ο Βαλβέρδε ζήτησε την άποψη των παικτών του λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση με την Ίντερ και άπαντες ανέφεραν ότι δεν έπρεπε να παρθεί ρίσκο με τη συμμετοχή του Μέσι από τη στιγμή που ιατρικά δεν ήταν 100% έτοιμος

Messi
Ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» προπονήθηκε κανονικά τις προηγούμενες μέρες, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στο Μιλάνο για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League κόντρα στην Ίντερ, ωστόσο, τελικά έμεινε εκτός 18άδας και παρακολούθησε το ματς από τα επίσημα του «Τζουσέπε Μεάτσα».

Ο Βαλβέρδε πήρε την απόφαση έπειτα και από συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του, αφού ήθελε να ζητήσει και την άποψή τους, με όλους να συμφωνούν πως δεν έπρεπε να παρθεί το ρίσκο ώστε να είναι πανέτοιμος ο Μέσι στα επόμενα ματς και να είναι απόλυτα καλά το χέρι του.

«Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε και από την ομάδα. Δεν έπρεπε να πάρουμε το ρίσκο με τον Μέσι και να τον βάλουμε να παίξει. Θέλαμε να τον βάλουμε στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο με συνθήκες κανονικού αγώνα.

Ήμασταν προσεκτικοί μαζί του στις προπονήσεις και σε ένα κανονικό παιχνίδι ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί. Δεν γινόταν να πάρουμε αυτό το ρίσκο. Μιλήσαμε μαζί του και έδειξε να κατανοεί τους λόγους που στο τέλος τον αφήσαμε εκτός αποστολής» ήταν τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης