Κόπα Λιμπερταδόρες: Προκρίθηκε η Μπόκα - Έτοιμη για τον «απόλυτο τελικό» κόντρα στη Ρίβερ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Προκρίθηκε η Μπόκα - Έτοιμη για τον «απόλυτο τελικό» κόντρα στη Ρίβερ

Αργεντίνικη υπόθεση είναι το φετινό Copa Libertadores καθώς μετά την Ρίβερ Πλέιτ, την κούπα θα διεκδικήσει η Μπόκα Τζούνιορς η οποία κατάφερε να πάρει και αυτή την πρόκριση στον τελικό, μετά το 2-2 με την Παλμέιρας στη Βραζιλία και αφού στο πρώτο ματς στο Μπομπονέρα είχε επικρατήσει με 2-0

dq4mignv4aa9fny
Έχοντας ως προίκα το 2-0 στο «Μπομπονέρα» η Μπόκα αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην Βραζιλία κόντρα στην Παλμέιρας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa Libertadores όπου θα αντιμετωπίσει την Ρίβερ.

Αργεντίνικη υπόθεση είναι το φετινό Copa Libertadores καθώς μετά την Ρίβερ Πλέιτ, την κούπα θα διεκδικήσει η Μπόκα Τζούνιορς η οποία κατάφερε να πάρει και αυτή την πρόκριση στον τελικό. Και το κατάφερε μετά το 2-2 με την Παλμέιρας στη Βραζιλία και αφού στο πρώτο ματς στο Μπομπονέρα είχε επικρατήσει με 2-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά παίζοντας στην έδρα τους, αλλά το γκολ που πέτυχε ο Ενρίκε ακυρώθηκε με την βοήθεια του VAR. Και δεν έφτανε αυτό για τους Βραζιλιάνους, καθώς στο 18' ο Ραμόν από κοντά έκανε το 0-1, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Η Παλμέιρας προσπάθησε να αντιδράσει και το έκανε σε μεγάλο βαθμό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όπου αρχικά ισοφάρισε με τον Γκαρσία στο 51' και δέκα λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα με τον Γκουσά με πέναλτι. Στο 70' όμως ο Μπενεντέτο με μακρινό σουτ έκανε το 2-2 και έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα των Βραζιλιάνων.

Έτσι πάμε σε έναν τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής ανάμεσα σε Μπόκα και Ρίβερ, κάτι που ποτέ στο παρελθόν δεν έχει ξαναγίνει. Θυμίζουμε πως οι τελικοί είναι διπλοί.

Palmeiras vs Boca Juniors 2-2 - Resumen completo y goles- Libertadores 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης