Κόπα Λιμπερταδόρες: Επική πρόκριση μέσω... VAR για την Ρίβερ Πλέιτ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Επική πρόκριση μέσω... VAR για την Ρίβερ Πλέιτ

Τεράστια ανατροπή και πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες για την Ρίβερ, με τους Αργεντίνους να επικρατούν στο Πόρτο Αλέγκρε της Γκρέμιο με 2-1 με πέναλτι στο 95' που κέρδισε ο Νάτσο Σκόκο και δόθηκε με την βοήθεια του VAR

river
Τι και αν μέσα στο Μονουμεντάλ είχε ηττηθεί με 1-0 και στη ρεβάνς του Πόρτο Αλέγκρε έχανε με 1-0; Η Ρίβερ Πλέιτ όχι απλά δεν το έβαλε κάτω, αλλά μπόρεσε να πετύχει επική ανατροπή παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, αφήνοντας εκτός την Γκρέμιο.

Οι Αργεντίνοι κατάφεραν να κερδίσουν με 2-1, με το ματς να κρίνεται στο 95' όταν ο Σκόκο κέρδισε πέναλτι το οποίο δόθηκε με την βοήθεια του VAR. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μαρτίνες στέλνοντας στον μεγάλο τελικό την ομάδα του.

Πριν την καθοριστική αυτή φάση, όλα έδειχναν πως οι Βραζιλιάνοι θα ήταν αυτοί που θα έπαιρναν το εισιτήριο για τον τελικό, καθώς όχι μόνο είχαν κερδίσει στην Αργεντινή, αλλά και προηγήθηκαν στο 36' με τον Γκόμεζ. Ενώ όμως όλα έδειχναν χαμένα για τους... εκατομμυριούχους, ο Μπορέ στο 82' τους έδωσε κάποιες ελπίδες και στις καθυστερήσεις κατάφεραν το απίστευτο.

Στον τελικό η Ρίβερ θα αντιμετωπίσει το νικητή του Παλμέιρας – Μπόκα Τζούνιορς με τους Αργεντίνους να έχουν επικρατήσει στο «Μπομπονέρα» με 2-0 και να είναι το φαβορί για πρόκριση, με τον «εμφύλιο» της Αργεντινής να είναι πολύ κοντά.

Grêmio 1 x 2 River Plate - JOGO HISTÓRICO ! Melhores Momentos (COMPLETO) - Libertadores 2018


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης