Άννα Κορακάκη: «Περιμένω να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Άννα Κορακάκη: «Περιμένω να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, δηλώνει φίλαθλος του ΠΑΟΚ, υποστηρίζει το «Δικέφαλο» και τη Δευτέρα (29/10) παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Korakaki
Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε στον «Arena FM» για την παρουσία της στην Τούμπα, τον ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη και την προετοιμασία της για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πιο αναλυτικά είπε:
Για την παρουσία της στην Τούμπα, όπου είδε από κοντά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Πήγα με δυο καλούς οικογενειακούς φίλους και μια συναθλήτριά μου από τη Σερβία στο γήπεδο, γιατί ήθελε να δει αυτό το ματς. Ήταν ξεχωριστή η νίκη του ΠΑΟΚ για εμένα, ήταν πολύ ευχάριστο βράδυ. Δεν παρακολουθώ πολύ συχνά ποδόσφαιρο από κοντά γιατί ταξιδεύω συνεχώς, όμως μου αρέσει να παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ. Προϋπήρχε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ, λόγω του μπαμπά μου επηρεάστηκα, όπως όλη η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚ και εννοείται πως περιμένω να σηκώσει το πρωτάθλημα φέτος».

Για την τελευταία φορά που πήγε στην Τούμπα: «Η αλήθεια είναι ότι τελευταία φορά που πήγα στην Τούμπα ήταν το 2016, όταν βραβεύτηκα στο γήπεδο. Ο κ. Σαββίδης προσφέρθηκε από την αρχή για να βοηθήσει την προσπάθειά μας στη σκοποβολή, ήταν ευγενικό εκ μέρους του και όπως είναι γνωστό με έχει αναλάβει η εταιρεία «Σουρωτή» από τότε».

Για την προετοιμασία της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020: «Μετά το Παγκόσμιο στην Κορέα, προκρίθηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ολυμπιακή προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αλλά τα βλέμματά μου είναι στραμμένα στο Τόκιο. Κάθε αγώνας είναι στόχος, γιατί έχουμε αρκετές διοργανώσεις μέσα στο 2019, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Για τις υποδομές σκοποβολής στη Δράμα: «Όσον αφορά τις υποδομές τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα φέτος, γιατί έχει ένα σκοπευτήριο των 10μ. στην Δράμα που είναι προσφορά ενός επιχειρηματία από την Αθήνα. Είναι εξαιρετικό. Επίσης, είναι υπό κατασκευή το σκοπευτήριο για τα 25μ».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ήταν πολύ ευχάριστο που σκόραρε ένας ποδοσφαιριστής από την χώρα της Ζοράνα, που ήμασταν μαζί στο γήπεδο χθες, το χάρηκε πολύ και αυτήν. Εγώ είμαι φαν του ΠΑΟΚ, αλλά η Ζοράνα είναι ειδικότερα φαν του Πρίγιοβιτς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης