Φρανκ Λάμπαρντ: «Ξεχωριστή η κλήρωση με Τσέλσι»

Φρανκ Λάμπαρντ: «Ξεχωριστή η κλήρωση με Τσέλσι»

Ευγνώμων είναι ο Φράνκ Λάμπαρντ για την κλήρωση της Ντέρμπι Κάουντι με την Τσέλσι στο Carabao Cup και την επιστροφή του στο «σπίτι» του, όπως αποκάλεσε το «Στάμφορντ Μπριτζ»

Labard
Ξεχωριστό θα είναι για τον Φρανκ Λάμπαρντ το παιχνίδι της Ντέρμπι Κάουντι κόντρα στην Τσέλσι, τη φανέλα της οποίας τίμησε για 13 ολόκληρα χρόνια.

Ο πρώην μέσος της Τσέλσι και νυν προπονητής της Ντέρμπι αγωνίστηκε στους «μπλέ» από το 2001 μέχρι το 2014, έχει σκοράρει 211 γκολ για τους Λονδρέζους (επίδοση ρεκόρ για το σύλλογο) και έχει κατακτήσει 11 τρόπαια, μεταξύ των οποίων ένα Champions League και τρία πρωταθλήματα Αγγλίας.

«Είναι μια ξεχωριστή κλήρωση για μένα, καθώς θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω και να δω τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και 40.000 φίλους στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του 40χρονου τεχνικού, που θα βρεθεί για πρώτη φορά ως προπονητής στο γήπεδο όπου ανδρώθηκε.

«Νομίζω πως είμαι πιο συναισθηματικός τώρα που μεγάλωσα. Αυτά τα πράγματα με επηρεάζουν. Συνειδητοποιώ πόσο σημαντική ήταν η Τσέλσι στη ζωή μου και τι τους χρωστάω», τόνισε.

«Νιώθω υπερήφανος και ευγνώμων που θα οδηγήσω την ομάδα μου σε ένα μέρος που αποκαλούσα σπίτι μου για 13 χρόνια και που ακόμα νιώθω σαν σπίτι μου. Αυτό (σ.σ. Η Ντέρμπι) είναι το σπίτι μου τώρα και έχω δημιουργήσει ήδη σπουδαίους δεσμούς με το σύλλογο. Δουλεύω σκληρά ώστε να πετύχω κάτι καλό και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ», υποστήριξε αναφορικά με τη νέα του ομάδα.

«Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω 13 χρόνια της καριέρας μου. Ήταν πολύ ξεχωριστή περίοδος για μένα και ήμουν τυχερός που ήμουν μέρος μιας τόσο δυνατής περιόδου για το σύλλογο. Θα είναι ένα ξεχωριστό βράδυ για μένα, καθώς θα επιστρέψω και θα μπορέσω να βιώσω την ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης