Ευκαιρίες να πάρουμε το… κύπελλο

Ευκαιρίες να πάρουμε το… κύπελλο

Τα ματς κυπέλλου σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία και Ισπανία δίνουν ξεχωριστό «χρώμα» μέσα στην εβδομάδα και με σωστή μελέτη, υπόσχονται… ταμείο. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες να πάρουμε το… κύπελλο

Betshop
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΦΗ - Νίκη Βόλου: Ο ΟΦΗ παίζει στην Α’ εθνική και η Νίκη Β. στη Γ’. Θα προτιμήσουμε το under της betshop.gr στο 2.38.

Λάρισα – Ηρόδοτος: Η Λάρισα είναι ομάδα της Α’ εθνικής και ο Ηρόδοτος της Β’. Θα παίξουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.78.

Λεβαδειακός - Άρης Αβάτου: Ο Λεβαδειακός παίζει στην Α’ εθνική και ο Άρης Αβάτου στη Γ’. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.78.

Λαμία – Βόλος: Η Λαμία παίζει στην Α’ εθνική και ο Βόλος στη Β’. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.95.

Κισσαμικός – Παναιτωλικός: Ο Κισσαμικός είναι ομάδα της Β’ εθνικής και ο Παναιτωλικός της Α’. Θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.79.

Κλείσιμο
Απόλλων Λάρισας – ΑΕΚ: Ο Απόλλων Λάρισας παίζει στη Β’ εθνική και η ΑΕΚ στην Α’. Να κερδίσει η ΑΕΚ και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.51.

Απόλλων Πόντου - Πανιώνιος: Ο Απόλλων Πόντου είναι ομάδα της Β’ εθνικής και ο Πανιώνιος της Α’. Θα προτιμήσουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 2.19.

Ηρακλής - Ατρόμητος Αθηνών: Ο Ηρακλής παίζει στη Β΄ εθνική και ο Ατρόμητος στην Α’. Θα ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.68.

Άρης - Αήττητος Σπάτων: Ο Άρης παίζει στην Α’ εθνική και ο Αήττητος στη Β’. Να κερδίσει ο Άρης και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 2.10.

Τρίκαλα - Αστέρας Τρίπολης: Τα Τρίκαλα παίζουν στη Β’ εθνική και ο Αστέρας στην Α’. Παίζουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.10.

Αγγλία EFL Cup

Μπόρνμουθ – Νόριτς: Η γηπεδούχος είναι ομάδα της Α’ εθνικής και η φιλοξενούμενη της Β’. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.80.

Μπέρτον - Nότιγχαμ Φορ.: Η Μπέρτον είναι ομάδα της Γ’ εθνικής και η Φόρεστ της Β’. Θα ποντάρουμε στο Χ2 & goal – goal της betshop.gr στο 2.35.

Λέστερ – Σαουθάμπτον: Το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Γουέστ Χαμ – Tότεναμ: Είναι και οι δύο ομάδες της Α’ εθνικής. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.67.

Άρσεναλ – Μπλάκπουλ: Η Άρσεναλ παίζει στην Α’ εθνική και η Μπλάκπουλ στη Γ’. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 1.73.

Τσέλσι – Ντέρμπι: Η Τσέλσι παίζει στην Α’ εθνική και η Ντέρμπι στη Β’. Θα προτιμήσουμε τον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 1.70.

Mίντλεσμπρο - Κρίσταλ Πάλας: Η γηπεδούχος παίζει στη Β’ εθνική και η φιλοξενούμενη στην Α’. Θα ποντάρουμε στο12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.83.

Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ: Και οι δύο είναι ομάδες της Α’ εθνικής. Θα προτιμήσουμε τον 1 & no goal που η betshop.gr προσφέρει στο 1.70.

Κύπελλο Γερμανίας

Ουλμ - Φορτούνα Ντίσελντορφ: Η γηπεδούχος παίζει στη Δ’ κατηγορία και η φιλοξενούμενη στην Α’. Θα προτιμήσουμε το over της betshop.gr στο 1.61.

Κέμι Λειψίας – Πάντερμπορν: Η Κέμι παίζει στην Ε’ κατηγορία και η Πάντερμπορντ στη Β’. Θα προτιμήσουμε το διπλό ημίχρονο – διπλό τελικό της betshop.gr στο 1.66.

Ντάρμασταντ – Χέρτα: Η γηπεδούχος είναι ομάδα της Β’ εθνικής και η φιλοξενούμενη της Α’. Θα παίξουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.78.

Αννόβερο – Βόλφσμπουργκ: Ομάδες της Α’ εθνικής. Θα ποντάρουμε στο goal – goal της betshop.gr στο 1.69.

Ρόντινγκχάουζεν - Μπάγερν Μονάχου: Η γηπεδούχος παίζει στη Δ’ κατηγορία και η φιλοξενούμενη στη Α’. Παίζουμε το over 4.5 που η betshop.gr προσφέρει στο 1.84.

Βέχεν Βισμπάντεν – Αμβούργο: Η Βέχεν είναι ομάδα της Γ’ εθνικής και το Αμβούργο της Β’. Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.79.

Χάιντενχαϊμ – Σαντχάουζεν: Και οι δύο ομάδες παίζουν στη Β’ εθνική. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 2.41.

Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ: Και οι δύο ομάδες παίζουν στην Α’ εθνική. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.81.

Χάνσα Ροστόκ – Νυρεμβέργη: Η γηπεδούχος είναι ομάδα της Γ’ εθνικής και η φιλοξενούμενη της Α’. Παίζουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.76.

Ντόρτμουντ - Γιούνιον Μπερλίν: Η Ντόρτμουντ παίζει στην Α’ εθνική και η Γιούνιον Μπερλίν στην Β’. Να κερδίσει και στα δύο ημίχρονα η γηπεδούχος προσφέρεται από την betshop.gr στο 2.27.

Βάιτσε Φλένσμπουργκ - Βέρντερ Βρέμης: Η γηπεδούχος παίζει στη Δ’ εθνική και η φιλοξενούμενη στην Α’. Να νικήσει η φιλοξενούμενη και στα δύο ημίχρονα δίνεται από την betshop.gr στο 2.20.

Κολωνία – Σάλκε: Η Κολωνία παίζει στη Β’ εθνική και η Σάλκε στην Α’. Παίζουμε το under της betshop.gr στο 1.82.

Χόλσταϊν Κίελ – Φράιμπουργκ: Η γηπεδούχος είναι ομάδα της Β’ εθνικής και η φιλοξενούμενη της A’. Ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.95.

Γκλάντμπαχ – Λεβερκούζεν: Παίζουν και οι δύο στην Α’ εθνική. Θα προτιμήσουμε το 12 & goal – goal που η betshop.gr προσφέρει στο 2.10.

Αρμίνια Μπίλεφελντ – Ντουίσμπουργκ: Είναι ομάδες της Β’ εθνικής. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.07.

Λειψία – Χόφενχαϊμ: Και οι δύο ομάδες παίζουν στην Α’ εθνική. Θα ποντάρουμε στο 12 & goal - goal της betshop.gr στο 1.95.

Κύπελλο Ισπανίας

Έμπρο – Βαλένθια: Η Έμπρο παίζει στη Γ’ εθνική και η Βαλένθια στην Α’. Θα προτιμήσουμε το 2 & no goal της betshop.gr στο 1.69.

Λούγκο – Λεβάντε: Η Λούγκο είναι ομάδα της Β’ εθνικής και η Λεβάντε της Α’. Θα παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 2.23.

Λεγκανές – Βαγιεκάνο: Και οι δύο ομάδες παίζουν στην Α’ εθνική. Ποντάρουμε στο no goal της betshop.gr στο 1.76.

Σεντ Αντρέου – Ατλέτικο Μαδρίτης: Η γηπεδούχος παίζει στη Δ’ εθνική και η φιλοξενούμενη στην Α’. Ποντάρουμε στο 2 & no goal της betshop.gr στο 1.49.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Oυέσκα: Το παιχνίδι αναβλήθηκε.

Μελίγια - Ρεάλ Μαδρίτης: Η Μελίγια είναι ομάδα της Γ’ εθνικής και η Ρεάλ Μ. της Α’. Να κερδίσει η Ρεάλ και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.96.

Αλαβές – Xιρόνα: Και οι δύο ομάδες παίζουν στην Α’ εθνική. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.13.

Κόρδοβα – Χετάφε: Η Κόρδοβα παίζει στη Β’ εθνική και η Χετάφε στην Α’. Θα ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.96.

Μαγιόρκα – Βαγιαδολίδ: Η Μαγιόρκα είναι ομάδα της Β΄εθνικής και η Βαγιαδολίδ της Α’. Παίζουμε το under της betshop.gr στο 1.55.

Κουλτούραλ Λεονέσα – Μπαρτσελόνα: Η γηπεδούχος είναι ομάδα της Γ’ εθνικής. Να κερδίσει η φιλοξενούμενη και στα δύο ημίχρονα η betshop.gr το προσφέρει στο 1.92.

Σπόρτινγκ Χιχόν – Έιμπαρ: Η Σπόρτινγκ παίζει στη Β’ εθνική και η Έιμπαρ στην Α’. Ποντάρουμε στο Χ2 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.93.

Θέλτα - Ρεάλ Σοσιεδάδ: Είναι ομάδες της Α’ εθνικής. Θα προτιμήσουμε το 1Χ & goal – goal της betshop.gr στο 2.27.

Βιγιανοβένσε – Σεβίλλη: Η γηπεδούχος παίζει στη Γ’ εθνική και η φιλοξενούμενη στην Α’. Να νικήσει και στα δύο ημίχρονα η Σεβίλλη δίνεται από την betshop.gr στο 2.10.

Αλμερία – Βιγιαρεάλ: Η Αλμερία παίζει στη Β’ εθνική και η Βιγιαρεάλ στην Α’. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.75.

Κάντιθ – Εσπανιόλ: Η γηπεδούχος παίζει στη Β’ εθνική και η φιλοξενούμενη στην Α’. Θα προτιμήσουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.95.

Σανταντέρ – Μπέτις: Η Σανταντέρ παίζει στη Γ’ εθνική και η Μπέτις στην Α’ . Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.85.

Ιταλία

Μίλαν – Τζένοα: Εξ αναβολής παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος. Θα ποντάρουμε στον 1 & over 2.5 της betshop.gr στο 2.15.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης