Παναθηναϊκός: «Μπήκαν τα χρήματα, έρχεται ο Γκραντ»

Παναθηναϊκός: «Μπήκαν τα χρήματα, έρχεται ο Γκραντ»

Διαβεβαιώσεις από την πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ πως κατατέθηκε 1 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ σύντομα θα έρθει ο πρώτος στενός συνεργάτης του Ταϊλανδού επιχειρηματία

laaa
Εντός της ημέρας θα «φανεί» η κατάθεση του 1 εκατ. ευρώ του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ σε λογαριασμό του Γιάννη Αλαφούζου, στο πλαίσιο της συμφωνίας για τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Από την «πράσινη» διοίκηση προέκυπτε πως ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έστειλε την τραπεζική ειδοποίηση, στα πλαίσια της κάλυψης της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του κ. Παϊρότζ, εκείνο που λεγόταν ήταν πως «αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να έρθει στην Αθήνα και ο Αβραάμ Γκραντ, για να αναλάβει τον ρόλο του στην ΠΑΕ».

Ο Οκτώβριος, εν τω μεταξύ, έχει αρκετές υποχρεώσεις, αφού πρέπει να πληρωθούν οι δόσεις των παικτών (ένα ποσό λίγο πιο κάτω από 1 εκατ. ευρώ) και ο κ. Αλαφούζος έχει διαβεβαιώσει τους πάντες ότι δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν πληροφορίες οι παίκτες και θα έχουν εξοφληθεί οι υποχρεώσεις προς τρίτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης