Europa League: Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι

Europa League: Συνέχεια στις νίκες θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη νίκη στην αναμέτρηση κόντρα στη Βίντι (22:00 Cosmote Sport 3) στην Τούμπα, για την τρίτη αγωνιστική του Europa League και 

143603
Σε ρυθμούς Βίντι βρίσκονται στον ΠΑΟΚ καθώς όλα είναι έτοιμα για την αποψινή αναμέτρηση του δικεφάλου του Βορρά, εναντίον των Ούγγρων για την τρίτη αγωνιστική του Europa League.

Παρέα στον Ζοσέ Μαουρίσιο θα κάνει τελικά οριστικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και δε θα αγωνιστεί κόντρα στη Βίντι την Πέμπτη για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου» αποφασίστηκε να ξεκουραστεί και δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, ώστε ξεκουραστεί για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα.

Έτσι, ο 33χρονος στην προπόνηση της Τετάρτης έκανε γυμναστήριο, ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε ατομικό με μπάλα.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε Λέο Μάτος και έμεινε εκτός ο Στέλιος Κίτσιου, όπως και οι Ακπομ και Μαλεζάς.

Στην προπόνηση της ημέρας στη Νέα Μεσημβρία, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε στον τομέα της τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Μετά το πέρας του προγράμματος, ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε τη 18αάδα και την οποία την αποτελούν οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ουάρντα, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Καρέλης

Τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έχει καταστρώσει ο προπονητής της Βίντι, Μάρκο Νίκολιτς, που προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με... συνταγή Λονδίνου.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα αλλάξει το 4-3-2-1 που παρέταξε την ομάδα του στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, τοποθετώντας τον Τόμας Τούιβελ κάτω από τα δοκάρια, ενώ όσον αφορά την τετράδα της άμυνας, προβάδισμα έχουν ο Ατίλα Φιόλα στα δεξιά, ο Στοπίρα στα αριστερά και οι Γιούχαζ-Βινίσιους ως το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Την τριάδα στο κέντρο αναμένεται να αποτελέσουν οι Νεγκό, Χάτζιτς και Νικόλοφ, με τους Χούστι-Μιλάνοφ να κινούνται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, που θα είναι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σκέποβιτς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης