Ο Ρονάλντο απαντά για τις κατηγορίες βιασμού: Η αλήθεια έρχεται πάντα πρώτη

Ο Ρονάλντο απαντά για τις κατηγορίες βιασμού: Η αλήθεια έρχεται πάντα πρώτη

Ο Πορτογάλος σταρ συμμερίζεται την αισιοδοξία των δικηγόρων του - «Παίζω σε μια φανταστική ομάδα, έχω μια φανταστική οικογένεια, έχω τέσσερα παιδιά, είμαι υγιής, έχω τα πάντα, οπότε τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν» δηλώνει

ronaldo_at_old_trafford
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι οι δικηγόροι του είναι σίγουροι και πως η αλήθεια πάντα βγαίνει, απαντώντας για πρώτη φορά σε ερωτήσεις για την καταγγελία για βιασμό που έχει γίνει σε βάρος του.

Cristiano Ronaldo Full Pre-Match Press Conference - Manchester United v Juventus - Champions League


«Δεν πρόκειται να πω ψέματα για την κατάσταση. Οι δικηγόροι μου είναι σίγουροι και βέβαια είμαι κι εγώ» είπε ο σταρ της Γιουβέντους, στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, απολαμβάνω τη ζωή. Για τα υπόλοιπα, έχω ανθρώπους που τα φροντίζουν και βέβαια η αλήθεια πάντα έρχεται πρώτη, οπότε είμαι καλά» δήλωσε ακόμη.

Η Κάθριν Μαγιόργκα κατηγορεί τον Ρονάλντο ότι τη βίασε σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, το 2009.

Κλείσιμο
«Ξέρω ότι είμαι παράδειγμα, το ξέρω 100%. Και στο γήπεδο και έξω από αυτό. Πάντα χαμογελάω, είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Παίζω σε μια φανταστική ομάδα, έχω μια φανταστική οικογένεια. Εχω τέσσερα παιδιά. Είμαι υγιής, έχω τα πάντα, οπότε τα υπόλοιπα δεν με αγγίζουν» δήλωσε ακόμη ο Πορτογάλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης