Εσώκλειστοι στου Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Εσώκλειστοι στου Ρέντη οι παίκτες του Ολυμπιακού!

Η ήττα από τον ΟΦΗ αλλά κυρίως η εικόνα της ομάδας επέφερε τον εγκλεισμό των παικτών του Ολυμπιακού στου Ρέντη μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας στο Λουξεμβούργο για το ματς με την Ντουντελάνζ

4593556
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ με 1-0 το βράδυ της Κυριακής στο Γεντί Κουλέ με τους «ερυθρόλευκους» να συμπληρώνουν τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη.

Η ήττα αλλά κυρίως η εικόνα όπως ήταν λογικό δεν άρεσε σε κανέναν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και ήδη πάρθηκαν τα πρώτα μέτρα σε μια προσπάθεια αλλαγής της εικόνας της ομάδας.

Με την επιστροφή της αποστολής των Πειραιωτών από το Ηράκλειο, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε πως αντί για τα σπίτια τους, η αποστολή θα είχε νέο προορισμό.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του πως το πρόγραμμα της εβδομάδας αλλάζει και πως όλοι θα παραμείνουν εσώκλειστοι στου Ρέντη μέχρι και την Τετάρτη (25/10) όταν και θα αναχωρήσουν για το Λουξεμβούργο όπου την Πέμπτη (26/10) θα αντιμετωπίσουν την Ντουντελάνζ.

Για τον λόγο αυτό οι ποδοσφαιριστές θα έχουν λίγες ώρες την Δευτέρα να μεταβούν στις οικίες τους ώστε να προμηθευτούν τα πράγματα που χρειάζονται για τις ημέρες που θα παραμείνουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Στόχος του Πέδρο Μαρτίνς είναι να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες ότι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δείξουν άμεση βελτίωση της αγωνιστικής τους εικόνας πριν η ομάδα μείνει εκτός στόχων από νωρίς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης