Super League, Λάρισα-Λαμία 1-2: Ανατροπή και πρώτο τρίποντο

Super League, Λάρισα-Λαμία 1-2: Ανατροπή και πρώτο τρίποντο

Η Λάρισα προηγήθηκε με γκολ του Ντέλετιτς στο 30', αλλά η Λαμία έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μπαράλες να ισοφαρίζει στο 48' και τον  Επστάιν στο 65'

4591059
Με μόλις 3 ισοπαλίες και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, η αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Λάρισα ήταν κάτι σαν τελικός για την Λαμία, καθώς οι Λαμιώτες δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν και άλλο έδαφος. Τα πράγματα γι' αυτούς έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν ο Ντέλετιτς με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ.

Ωστόσο στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα και πήραν τη νίκη με 2-1. Μια ανατροπή που όχι μόνο τους δίνει την πρώτη φετινή νίκη, αλλά είναι και η πρώτη συνολικά στην ιστορία της. Επίσης της δίνει ένα πολύτιμο τρίποντο και φτάνει στα 4 ματς το αήττητο σερί. Καθόλου άσχημα δηλαδή.

Στον αντίποδα οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την καλή τους εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Πέτυχαν μεν ένα γκολ, αλλά έχασαν ευκαιρίες για περισσότερα και στο τέλος το πλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο. Η ομάδα του Φέστα παρέμεινε στους 6 βαθμούς, όσους έχει πλέον και η Λαμία και αν δεν καταφέρει να πάρει τώρα νίκες που το πρόγραμμα είναι βατό, τότε ενδέχεται να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα στην συνέχεια.

Περισσότερα σε λίγο..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης