Μουρίνιο: «Ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός του Σάρι, λήξαν το θέμα»

Μουρίνιο: «Ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός του Σάρι, λήξαν το θέμα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θέλησε να δώσει έκταση στον καυγά που σημειώθηκε στο φινάλε του ντέρμπι της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

mou1234
Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» προκλήθηκε από έναν εκ των μελών του τεχνικού επιτελείου της Τσέλσι στο γκολ της ισοφάρισης στο τελικό 2-2 από τον Μπάρκλεϊ στο 96' και ξέσπασε τρέχοντας προς το μέρος του.

Οι άνδρες ασφαλείας και οι ποδοσφαιριστές του από τον πάγκο τον συγκράτησαν εκείνη τη στιγμή, με τον Μουρίνιο να δηλώνει λίγο μετά τη λήξη του ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ»:

«Είδαμε 97 λεπτά ποδοσφαίρου και θέλετε να μιλήσουμε γι' αυτό το περιστατικό; Ο βοηθός του Σάρι μου έχει ζητήσει ήδη συγγνώμη και ο Σάρι μου είπε εξ αρχής ότι θα φροντίσει το ζήτημα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, θεωρείται λήξαν το θέμα. Έχω κάνει κι εγώ λάθη στην καριέρα μου...».

Ο «special one» δέχθηκε τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Τσέλσι, τους έδειξε ότι για τον σύλλογό τους πήρε τρία πρωταθλήματα και ανέφερε: «Δεν με αντιμετώπισαν με σεβασμό, αλλά δεν είναι δική μου ευθύνη αυτό το πράγμα...».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης