Παναθηναϊκός Blog: Η αντίδραση που χρειαζόταν

Παναθηναϊκός Blog: Η αντίδραση που χρειαζόταν

Η Γκραν Κανάρια ήταν ο αντίπαλος που χρειαζόταν έπειτα από το… κάζο του Μονάχου και η αντίδραση αυτή που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο πλουραλισμός, το βάθος του πάγκου, το μυαλό του Καλάθη και οι 83,6 πόντοι που είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.

panathinaikos_eurohoops
Η δράση φέρνει αντίδραση. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού η ήττα από την Μπάγερν και η νίκη της Γκραν Κανάρια το ίδιο βράδυ επί της Μπαρτσελόνα ήταν το διπλό… καμπανάκι που τον διατήρησε σε αφύπνιση, ώστε να μην υποτιμήσει το παιχνίδι με τους “νεοφώτιστους” της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη και αποτυπώθηκε στο παρκέ, με την ομάδα του Πασκουάλ να παίρνει μπροστά μετά το πρώτο πεντάλεπτο που ήταν βγαλμένο από το… “Audi Dome” (σ.σ. 6-12) και να πατά γκάζι για να χαθεί από τον ορίζοντα.

Η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι σε έναν βατό αντίπαλο, ήταν ακόμα πιο εύκολη κι από όσο αποτυπώνεται στο τελικό +15, που προέκυψε μετά την υπερβολική -και… αφορμή για την έκρηξη του Καταλανού- χαλάρωση στην τέταρτη περίοδο, όπου οι 32 πόντοι παθητικό συνετέλεσαν στους συνολικά 87, που σίγουρα είναι ζήτημα για προβληματισμό.

Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης