Τα αφεντικά της Μπάγερν... απείλησαν δημοσιογράφους και απαγορεύουν την κριτική!

Τα αφεντικά της Μπάγερν... απείλησαν δημοσιογράφους και απαγορεύουν την κριτική!

Αδιανόητη τροπή πήρε η έκτακτη συνέντευξη Τύπου των Χένες, Ρουμενίγκε, Σαλιχάμιτζιτς, αφού δεν είχε καμία σχέση με κάτι αγωνιστικό ή το μέλλον του Κόβατς, αλλά εξελίχθηκε σε μία ευθεία επίθεση κατά των ΜΜΕ

bayernfarse
Ντροπή, απέχθεια και... γέλιο προκάλεσαν ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής και ο νέος τεχνικός διευθυντής των Βαυαρών με τα όσα θέλησαν με επιτακτικό ύφος να μεταφέρουν μέσω της συνέντευξης Τύπου που προγραμμάτισαν εκτάκτως.

Το θέμα που θέλησαν να θίξουν αφορούσε την κριτική που δέχθηκε ο Νίκο Κόβατς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έπειτα από τα τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες και όπως θέλησαν να ξεκαθαρίσουν οι ισχυροί άνδρες της Μπάγερν, δεν θ' ανεχθούν στο μέλλον τέτοια σχόλια και αναφορές από τους εκπροσώπους του Τύπου σε άσχημα παιχνίδια της ομάδας.

Απαίτησαν σεβασμό προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά ο Ούλι Χένες δεν δίστασε να ρίξει στον Μπερνάτ το φταίξιμο για την εμφάνισή του σε περσινό ματς με τη Σεβίλλη για το Champions League λέγοντας πως «λίγο έλειψε να μας κοστίσει τον αποκλεισμό». Παρ' όλα αυτά «επιτέθηκε» ονομαστικά σε δημοσιογράφο που τότε είχε ασκήσει κακή κριτική στον νυν ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν!

«Δεν θα ανεχθούμε άλλη τέτοια συμπεριφορά από τον Τύπο προς τον σύλλογό μας στο μέλλον» ξεκαθάρισε ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε, με τον Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να σχολιάσει: «Οι ποδοσφαιριστές μας κάνουν την αυτοκριτική τους και η αμφισβήτησή τους από τους δημοσιογράφους δεν είναι αποδεκτή! Πάντοτε θα υπερασπίζομαι τους παίκτες και τον προπονητή».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης