Γκριν: “Ακόμα θυμάμαι τον Γιάννη να παίζει σε εκείνο το μικρό γήπεδο με τον τοίχο δίπλα στο παρκέ…”

Γκριν: “Ακόμα θυμάμαι τον Γιάννη να παίζει σε εκείνο το μικρό γήπεδο με τον τοίχο δίπλα στο παρκέ…”

Ο Ντρέιμοντ Γκριν φαίνεται πως είχε ξεχωρίσει από παλιά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ακόμα θυμάται το πόσο είχε εντυπωσιαστεί με τα βίντεο του Έλληνα αστέρα, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό.

green_giannis_eurohoops
Ο τρεις φορές πρωταθλητής με τους Ουόριορς μίλησε στο ”TheAthletic” για πολλά και μεταξύ άλλων, θυμήθηκε πως πριν αρκετά χρόνια, είχε δει βίντεο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Φιλαθλητικό, μένοντας εντυπωσιασμένος!

Θυμήθηκε την φορά που είδε τον μετέπειτα All-Star και ηγέτη των Μπακς στο γραφείο του πρώην Προέδρου των Πίστονς, Τζο Ντούμαρς. Όπως θα διαβάσετε και εσείς, οι επιδόσεις του Γιάννη δεν ήταν οι μοναδικές που του έμειναν ανεξίτηλες στη μνήμη!

”Έβλεπα και βλέπω πολλά βίντεο με workouts. Θυμάμαι καθόμουν μαζί με τον Τζο Ντούμαρς στο γραφείο του και βλέπαμε μαζί σχετικά βίντεο. Ακόμα θυμάμαι το βίντεο του Γιάννη.

Είπα, αυτός ο τύπος παίζει σε ένα τόσο μικρό γήπεδο. Δεν υπήρχε χώρος για τον κόσμο να κάτσει άνετα και να δει το παιχνίδι. Ο τοίχος ήταν δίπλα στο παρκέ! Ήταν τόσο τρελό.

Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης