AEK: Μόνος σίγουρος για Απόλλωνα ο Λιβάγια

AEK: Μόνος σίγουρος για Απόλλωνα ο Λιβάγια

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πληθώρα επιλογών μεσοεπιθετικά για το ματς της ΑΕΚ το Σάββατο στη Ριζούπολη

aesdss
Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει τόσες επιλογές διαθέσιμες για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Ο 50χρονος τεχνικός δεν έχει ακόμη καταλήξει στο ποιους θα χρησιμοποιήσει στην αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την έβδομη αγωνιστική (19:00).

Ο μόνος σίγουρος για την ενδεκάδα του Σαββάτου είναι ο Μάρκο Λιβάγια κι αυτό γιατί είναι τιμωρημένος για το ματς της Τρίτης με την Μπάγερν. Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι Πέτρος Μάνταλος, Εζέκιελ Πόνσε και Λούκας Μπογέ, ωστόσο κανείς εκ των τριών δεν είναι στο 100%, οι μεν δύο πρώτοι γιατί προέρχονται από τραυματισμό που τους άφησε περίπου δύο εβδομάδες εκτός δράσης, ο δε τρίτος γιατί σταδιακά βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση και δεν μπορεί να προσφέρει για 90 λεπτά. Ασφαλώς υπάρχουν οι επιλογές των Γιακουμάκη και Γιαννιώτα, που έπαιξαν στο Κύπελλο με τον πρώτο να σκοράρει απέναντι στη Λαμία (2-1), ενώ ο Τάσος Μπακασέτας έχει σταθερή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα παρότι έπαιξε και στα δύο ματς της Εθνικής για το Nations League και επέστρεψε ουσιαστικά μόλις χθες στις προπονήσεις.

Οι δύο παίκτες που παραμένουν off είναι ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις μετά από μια κλωτσιά που είχε δεχτεί στο παιχνίδι με την Μπενφίκα, αλλά και ο Χρήστος Αλμπάνης που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. Πάντως ο πρώτος πιθανότατα θα μπει σε φουλ ρυθμούς πριν το ματς της Τρίτης για το Champions League.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με προπόνηση στις 18:00 και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης