Την «τριπλέτα των γκολ» επαναφέρει ο Μαρτίνς

Την «τριπλέτα των γκολ» επαναφέρει ο Μαρτίνς

Τους Χριστοδουλόπουλο, Γκερέρο και Ποντένσε φαίνεται πως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ξανά ο Πορτογάλος τεχνικός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

073937
Πάνω από ένα μήνα έχει να χρησιμοποιήσει την τριπλέτα Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο και Ποντένσε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε εμπιστευτεί τους τρεις παίκτες στην έναρξη της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έβαζε από τα πρώτα παιχνίδια μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου τους συγκεκριμένους παίκτες στην «ερυθρόλευκη» επίθεση, κάτι που αναμένεται να συμβεί ξανά στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Φορτούνης, τον οποίο ο Πορτογάλος σκόπευε να ξεκουράσει μετά τη συμμετοχή του στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Πιθανότατα φανέλα βασικού θα πάρει ο Τουρέ, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει οργανωτικό ρόλο κόντρα στους Κρητικούς. Σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως έχει και ο Νάτχο και τις δικές του πιθανότητες έχει και ο Μπουχαλάκης.

Ο Ελαμπντελαουί κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας. Το δίδυμο στα στόπερ θα αποτελέσουν οι Βούκοβιτς και Μεριά, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γιαννιώτης. Μία θέση φαίνεται πως «παίζεται» για το αριστερό άκρο της άμυνας ανάμεσα στον Τσιμίκα και τον Κούτρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης