H www.betshop.gr νέος χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ

H www.betshop.gr νέος χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ

Με τη φανέλα του δημοφιλούς www.betshop.gr. θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, έπειτα από την υπογραφή σχετικής συμφωνία μεταξύ της ΑΕΚ Β.C. και της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD.

4584324
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Β.C., κ. Μάκης Αγγελόπουλος, καλωσόρισε στην οικογένεια της ΑΕΚ τη B2B GAMING SERVICES, τονίζοντας ότι ο νέος Μέγας Χορηγός της ομάδας, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια αποτελεί ηγετική δύναμη στην Ευρώπη στον τομέα του διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων- την πλατφόρμα και περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς www.betshop.gr.

«Δώσαμε τα χέρια με τον ιδρυτή της Εταιρίας και διεθνή  Έλληνα επιχειρηματία κ. Γαβριήλ Χαλεπλή. Είναι τιμή μας να έχουμε τον ίδιο χορηγό με το πρωτάθλημα BETSHOP BASKET LEAGUE, αφού η Εταιρία είναι χορηγός και συνολικά του πρωταθλήματος και διά του τρόπου αυτού όλων των ομάδων. Η ΑΕΚ των τροπαίων και των υψηλών απαιτήσεων, των αδιαπραγμάτευτων και διαχρονικών ιδανικών ήλθε σε συμφωνία με μια εταιρία, που τη διέπουν οι δικές της αρχές και κατευθύνσεις. Θέλω να πιστεύω, ότι η συνεργασία αυτή θα συνδυαστεί με νέες μεγάλες επιτυχίες, όπως οφείλουμε άλλωστε, για τον κόσμο και την ένδοξη ιστορία μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του ο ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD, κ. Γαβρηίλ Χαλεπλής αφού τόνισε ότι «ενωνόμαστε με τον κόσμο της ΑΕΚ, ενωνόμαστε με τον κόσμο του μπάσκετ και είμαστε εδώ για περισσότερα», χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως μία «επική ομάδα σε ένα άθλημα-σύμβολο».

Να σημειώσουμε επίσης ότι φέτος το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ονομάζεται «Betshop  Basket League», κατόπιν συμφωνίας της B2B GAMING SERVICES με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιριών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) για την προώθηση του δημοφιλούς στοιχηματικού ιστότοπου www.betshop.gr.

Τη σχετική συμφωνία παρουσίασαν πριν από λίγες ημέρες, στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του νέου Πρωταθλήματος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ.Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και ο ιδρυτής της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD κ.Γαβριήλ Χαλεπλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης