Απίστευτο πρόστιμο 800 χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει ο Αρτούρο Βιδάλ

Απίστευτο πρόστιμο 800 χιλιάδων ευρώ καλείται να πληρώσει ο Αρτούρο Βιδάλ

Ο Χιλιανός πριν από ένα χρόνο, όταν ήταν ακόμη παίκτης της Μπάγερν, σε μπαρ του Μονάχου είχε... ανοίξει το κεφάλι ενός θαμώνα και το Γερμανικό δικαστήριο του επέβαλλε ένα εξωφρενικό χρηματικό πρόστιμο

Art
Πρόκειται, αναμφίβολα, για την πιο… δαπανηρή ημέρα στην καριέρα του Αρτούρο Βιδάλ. Βλέπετε, ο Χιλιανός μέσος της Μπαρτσελόνα έμαθε σήμερα ότι γερμανικό δικαστήριο τον τιμώρησε με πρόστιμο 10.000 ημερησίως για διάστημα… 80 ημερών. Ήτοι, 800.000 συνολικά!

Ο Βιδάλ ενεπλάκη σε… θερμό επεισόδιο με θαμώνα μπαρ στο Μόναχο στις 17 Σεπτεμβρίου του 2017, τον καιρό που αγωνιζόταν στη Μπάγερν. Όταν αυτός και ο ετεροθαλής αδερφός του Σαντρίνο άρχισαν να χτυπούν με γροθιές έναν άνδρα στο «Crown's Club».

Τα πράγματα… ξέφυγαν ακόμα περισσότερα, μάλιστα, με αποτέλεσμα ο 32χρονος άσος των «μπλαουγκράνα» να… ανοίξει το κεφάλι του άτυχου με ένα μπουκάλι βότκα. Όμως, το όλο περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας, με τα γνωστά αποτελέσματα...

Όσο για το πώς προέκυψε το εν λόγω ποσό; Από την ετήσια αμοιβή του Βιδάλ στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι λόγο κάτω από τα εννιά εκατομμύρια ευρώ, με τη γερμανική νομοθεσία να προβλέπει ως αποζημίωση σχεδόν το 10% σε αυτή την περίπτωση.

Μάλιστα, πλην του ίδιου, πρόστιμο ύψους 16.000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει και ο αδελφός του, όπως και ο πατέρας του, άλλες 32.000 ευρώ, που επίσης παραβρέθηκε στο συμβάν.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης