Αραούχο: «Ωρίμασα ως παίκτης με τον Χιμένεθ»

Αραούχο: «Ωρίμασα ως παίκτης με τον Χιμένεθ»

Για τη σχέση του μετ τον Μανόλο Χιμένεθ και την αλλαγή στη ζωή του με την επιστροφή στην Ισπανία μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο σε ισπανικό ραδιόφωνο

4313380
Αναλυτικά, όσα είπε στο Canarias Radio:
Για την επανένωση με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Μετά από ενάμιση χρόνο που ήμουν μακριά με έκανε να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Ωρίμασα σαν παίκτης με τον Μανόλο, με έκανε να γίνω πρωταθλητής. Τον εμπιστεύομαι πραγματικά. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε για έναν ακόμα χρόνο».

Για την αλλαγή στη ζωή του: «Είμαι πατέρας τώρα. Ήμουν μόνος για πολύ καιρό, η σύντροφός μου μού έδωσε μεγάλη ηρεμία. Είμαι πολύ χαρούμενος και ήρεμος και το χρωστάω σε αυτήν».

Για το πώς ένιωσε για την επιστροφή του: «Όταν έκατσα στον πάγκο, στην έδρα μας, είχα ένα περίεργο συναίσθημα. Ήθελα να μπω στο γήπεδο. Η αίσθηση που είχα σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν ιδιαίτερη, σαν να έκαναν ξανά ντεμπούτο. Ήμουν ενθουσιασμένος και αγχωμένος. Είμαι σίγουρος πως με τη δουλειά που κάνουμε θα πετύχουμε όλους μας τους στόχους και θα βρεθούμε εκεί που αξίζουμε να είμαστε».

Για το σύνολο της Λας Πάλμας: «Η ομάδα είναι φανταστική. Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου. Έχουμε 25 αρχηγούς στα αποδυτήρια και όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα».

Για τον στόχο του: «Θέλω να πετύχω 20 γκολ. Φέτος είναι μια διαφορετική χρονιά, πρέπει να δώσουμε ξανά αποδείξεις. Θα είναι δύσκολο νούμερο, γιατί η segunda division είναι περίπλοκη κατηγορία, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το τελευταίο γκολ που πέτυχε με την Λας Πάλμας: «Ήταν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν δύο χρόνια. Θα ήθελα να σκοράρω και να ακούσω τον κόσμο να φωνάζει. Ξυπνάω κάθε μέρα και σκέφτομαι να σκοράρω με τους ανθρώπους μου ξανά. Είναι αυτό που θέλω περισσότερο, μετά από μια πολύ καλή χρονιά που πέρασα στην Ελλάδα».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης