Παναθηναϊκός Blog: Λάθος ήταν όλη η βραδιά, όχι μόνο του Γκιστ…

Παναθηναϊκός Blog: Λάθος ήταν όλη η βραδιά, όχι μόνο του Γκιστ…

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε υπογραμμιστεί η ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να αρχίσει με 5/5 χάρη στο βατό πρόγραμμα, αλλά στο Μόναχο υπέστη μια ήττα που μπορεί να τον “κυνηγά” σε όλο τον “μαραθώνιο”. Αυτό ήταν το μεγάλο λάθος και όχι η τελευταία φάση με… μοιραίο τον Γκιστ.

11194034-pao_omadiki_munich-625x375
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχασε στο “Audi Dome” του Μονάχου από την Μπάγερν ένα παιχνίδι από μια λεπτομέρεια, με την πλέον καθοριστική, από τη στιγμή που συνέβη στα τελευταία δευτερόλεπτα, να είναι αυτή που μένει με πικρή γεύση.

Αν ο Γκιστ, παίρνοντας το εύκολο αμυντικό ριμπάουντ από την άστοχη βολή του Μπούκερ, πάσαρε σωστά στον Λάνγκφορντ όπως σκέφτηκε και θέλησε να υλοποιήσει, η ομάδα του θα είχε την τελευταία λέξη στο ματς, που μπορεί να μετουσιωνόταν σε καλάθι νίκης.

AdTech Ad
Ομως, πέραν του ότι με τα “αν” δεν… χτίζεται πραγματικότητα, είναι λάθος να στεκόμαστε σε μία και μόνο φάση, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να αφήσει το παιχνίδι να είναι σε τεντωμένο σχοινί και να κριθεί από τη λάθος πάσα του Γκιστ.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και η ομάδα του Πασκουάλ όφειλε να μπει και να “καθαρίσει” το παιχνίδι, ώστε να δείξει και στην πράξη ότι φέτος κάτι έχει αλλάξει όσον αφορά τις εξορμήσεις μακριά από το ΟΑΚΑ.

Δυστυχώς για τους πρωταθλητές τίποτε δεν κύλησε όπως θα ήθελαν, η εικόνα ήταν προβληματική και για έβδομη σερί χρονιά η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση της σεζόν συνδυάζεται με ήττα.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο  www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης