Κουρμπέλης: «Προλαβαίνω τα ντέρμπι, θα δούμε για το Σάββατο»

Κουρμπέλης: «Προλαβαίνω τα ντέρμπι, θα δούμε για το Σάββατο»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος τόνισε ότι σίγουρα θα προλάβει τα ντέρμπι που έχει να δώσει προσεχώς ο Παναθηναϊκός

panatha
«Μέσα» για ντέρμπι, ίσως και για Πανιώνιο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ΟΠΑΠ και εμφανίστηκε καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του.

«Θα προλάβω τα ντέρμπι και θα δοκιμάσω τις επόμενες μέρες για να δω αν θα μπορέσω να παίξω και το Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου», ανέφερε αρχικά. Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» μετά την αναμέτρηση (20/10, 16:00) με τους «κυανέρυθρους», έχει κολλητά ντέρμπι με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός).

Σε ό,τι αφορά την Εθνική και τις κακή απόδοση που είχε στα δύο τελευταία (χρονικά) ματς του Nations League, είπε: «Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις της Εθνικής. Πρέπει να δούμε τι φταίει ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως στα προκριματικά που θα δώσουμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σίγουρα εκεί πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης