Βέλγιο - Ολλανδία 1-1: Χαλαρή ισοπαλία και για τους δύο

Βέλγιο - Ολλανδία 1-1: Χαλαρή ισοπαλία και για τους δύο

Βέλγιο και Ολλανδία έμειναν στο 1-1 του πρώτου μέρους σε φιλικό αγώνα που έγινε στις Βρυξέλλες.

belgium-netherlands
Οι δύο ομάδες προέρχονταν από σημαντικές νίκες στο Nations League κόντρα σε Ελβετία και Γερμανία αντίστοιχα και τώρα στο φιλικό που έγινε στις Βρυξέλλες είχαν την ευκαιρία να είναι πιο χαλαρές και να δοκιμάσουν πράγματα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια και ασύλληπτο βολέ του Μέρτενς παρότι πάνω στην γραμμή ήταν τρεις αμυνόμενοι. Ηταν το πιο γρήγορο γκολ που δέχονται οι Οράνιε από το 2014 όμως το σύνολο του Ρόλαντ Κούμαν δεν έμεινε πίσω για πολύ καθώς στο 27' - στο ντεμπούτο του με το Εθνόσημο - ο Γκρούνεβελντ ισοφάρισε για το τελικό 1-1 ύστερα από ασίστ του σούπερ ανεβασμένου, Μέμφις Ντεπάι.

Βέλγιο (Ρομπέρτο Μαρτίνεθ): Μινιολέ, Αλντερβάιρελντ, Μπογιάτα, Ντεναγιέρ, Βίτσελ, Τιέλεμανς (83' Καράσκο), Τσαντλί, Καστανιέ (73' Μενιέ), Μέρτενς (46' Πραέ), Εντέν Αζάρ (46' Τόργκαν Αζάρ), Λουκάκου (46' Μπατσουαγί).

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Σίλεσεν, Ακέ, Ντε Βράι, Ντε Λιχτ (46' Ροσάριο), Ντάμφρις (46' Χάτεμπερ), Μπλιντ, Φαν Ντε Μπεεκ (61' Φαν Αανχολτ), Στρούτμαν (73' Λουκ Ντε Γιονγκ), Προμές (73' Μπέργκγουιν), Ντεπάι, Γκρούνεβελντ (61' Βιλένα).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης