«Όλα τα λεφτά», Γαλλία – Γερμανία και Βραζιλία - Αργεντινή

«Όλα τα λεφτά», Γαλλία – Γερμανία και Βραζιλία - Αργεντινή

Το σούπερ ντέρμπι Γαλλία – Γερμανία στην 2η και τελευταία για τον Οκτώβριο παρτίδα του Nations League όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυξημένο σε όλους σχεδόν τους ομίλους, καθώς και τα αρκετά ενδιαφέροντα φιλικά, με το Βραζιλία – Αργεντινή να ξεχωρίζει, μας προσφέρουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μελετήσουμε σωστά για να πάμε ταμείο.

Betshop
UEFA Nations League


Καζακστάν - Ανδόρα: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Γεωργία και η Λετονία. Στα προηγούμενα παιχνίδια Καζακστάν – Γεωργία 0-2, Ανδόρα – Καζακστάν 1-1, Λετονία – Καζακστάν 1-1, Λετονία – Ανδόρα 0-0 και Γεωργία – Ανδόρα 3-0. Παίζουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.75.

Αρμενία - Π.Γ.Δ.Μ: Στο ίδιο γκρουπ είναι το Λιχτενστάιν και το Γιβραλτάρ. Στα προηγούμενα παιχνίδια Αρμενία – Λιχτενστάιν 2-1, Π.Γ.Δ.Μ. – Αρμενία 2-0, Αρμενία – Γιβραλτάρ 0-1, Γιβραλτάρ – Π.Γ.Δ.Μ. 0-2 και Π.Γ.Δ.Μ. – Λιχτενστάιν 4-1. Θα προτιμήσουμε το 12 & no goal της betshop.gr στο 2.22.

Σλοβενία – Κύπρος: Στο ίδιο γκρουπ είναι η Νορβηγία και η Βουλγαρία. Στα προηγούμενα παιχνίδια Σλοβενία – Βουλγαρία 1-2, Κύπρος – Σλοβενία 2-1, Νορβηγία – Σλοβενία 1-0, Νορβηγία – Κύπρος 2-0 και Βουλγαρία – Κύπρος 2-1. Ποντάρουμε στον goal – goal της betshop.gr στο 2.32.

Γαλλία – Γερμανία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Ολλανδία. Στα προηγούμενα παιχνίδια Γερμανία – Γαλλία 0-0, Γαλλία – Ολλανδία 2-1 και Ολλανδία – Γερμανία 3-0. Τέτοια παιχνίδια, πέρα από το όποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον εμπεριέχουν και ζητήματα τιμής κι οι παίκτες το βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Οι Γάλλοι είναι πρωταθλητές κόσμου, είναι πλήρης ομάδα παντού, είναι αήττητοι κάτι… χρόνια, σκοράρουν εύκολα. Στο τελευταίο εντός έδρας φιλικό με την Ισλανδία, ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν ήταν να την ισοφαρίσουν σε 2-2 από 0-2. Οι Γερμανοί ζουν μια παρατεταμένη κρίση στην εθνική τους ομάδα, διαλύθηκαν 3-0 από την Ολλανδία την περασμένη Παρασκευή, στον ίδιο θεσμό. Δεν φτουράνε, δεν αρέσουν. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.80.

Ουκρανία – Τσεχία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Σλοβακία. Στα προηγούμενα παιχνίδια Τσεχία – Ουκρανία 1-2, Ουκρανία – Σλοβακία 1-0 και Σλοβακία – Τσεχία 1-2. Ποντάρουμε στον άσο της betshop.gr στο 1.72.

Κλείσιμο
Νορβηγία – Βουλγαρία : Στο ίδιο γκρουπ είναι η Κύπρος και η Σλοβενία. Στα προηγούμενα παιχνίδια Νορβηγία – Κύπρος 2-0, Βουλγαρία – Νορβηγία 1-0, Νορβηγία – Σλοβενία 1-0, Σλοβενία – Βουλγαρία 1-2 και Βουλγαρία – Κύπρος 2-1. Παίζουμε τα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 1.85.

Γιβραλτάρ – Λίχτενσταϊν: Στο ίδιο γκρουπ είναι το Π.Γ.Δ.Μ. και η Αρμενία. Στα προηγούμενα παιχνίδια Γιβραλτάρ – Π.Γ.Δ.Μ. 0-2, Λιχτενστάιν – Γιβραλτάρ 2-0, Αρμενία – Γιβραλτάρ 0-1, Αρμενία – Λιχτενστάιν2-1 και Π.Γ.Δ.Μ. – Λιχτενστάιν 4-1. Θα προτιμήσουμε το under 2.5 & no goal της betshop.gr στο 1.80.

Λετονία – Γεωργία: Στο ίδιο γκρουπ είναι το Καζακστάν και η Ανδόρα. Στα προηγούμενα παιχνίδια Λετονία – Ανδόρα 0-0, Γεωργία – Λετονία 1-0, Λετονία – Καζακστάν 1-1, Καζακστάν – Γεωργία 0-2 και Γεωργία – Ανδόρα 3-0. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.93.

Ιρλανδία – Ουαλία: Στο ίδιο γκρουπ είναι και η Δανία. Στα προηγούμενα παιχνίδια Ουαλία – Ιρλανδία 4-1, Ιρλανδία – Δανία 0-0 και Δανία – Ουαλία 2-0. Θα παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.38.

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ

Ουζμπεκιστάν – Κατάρ: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν. Θα προτιμήσουμε το 12 & over 1.5 της betshop.gr στο 1.93.

Ηνωμ. Αρ. Εμιράτα – Βενεζουέλα: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.89.

Βραζιλία – Αργεντινή: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Οι Βραζιλιάνοι θα παίξουν κομπλέ, οι Αργεντινοί χωρίς το Μέσι. Ούτε είναι και σίγουρο ότι θα ξαναπαίξει στην εθνική ομάδα ο καλύτερος του κόσμου. Και για τις δυο ομάδες είναι ζήτημα τιμής η νίκη και φαίνεται πως οι Βραζιλιάνοι είναι πιο κοντά. Το ματς γίνεται στη Τζέντα, για τα… λεφτά βέβαια. Δεν θα… σκοτωθούν κιόλας οι παίκτες και των δυο ομάδων. Όπως αναφέρουν τα ξένα sites, το ματς θα έχει χαρακτήρα ψυχαγωγίας. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 2.12.

Σουηδία – Σλοβακία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Σόλνα της Σουηδίας. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.87.

Βέλγιο – Ολλανδία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες. Παίζουμε τον 1 & goal – goal της betshop.gr στο 3.40.

Δανία – Αυστρία: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Χέρνινγκ της Δανίας. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.10.

ΗΠΑ – Περού: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Προτείνουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.96.

Κολομβία - Κόστα Ρίκα: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Ποντάρουμε στον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.14.

Μεξικό – Xιλή: Φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην πόλη Σαντιάγο ντε Κερέταρο στο Μεξικό. Θα προτιμήσουμε το goal – goal της betshop.gr στο 1.88.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης