Ανοίγει κι άλλο το ροτέισον ο Μαρτίνς - Για βασικός στο Ηράκλειο ο Τουρέ

Ανοίγει κι άλλο το ροτέισον ο Μαρτίνς - Για βασικός στο Ηράκλειο ο Τουρέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει 22 παίκτες του Ολυμπιακού στο… κάδρο πλέον. Ποιο το πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού. Πάει για βασικός με ΟΦΗ ο Τουρέ

toures
Μια από τις βασικές συζητήσεις και… γκρίνιες για τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν μέχρι πρόσφατα, το γεγονός ότι ο Πορτογάλος χρησιμοποιούσε σχεδόν τους ίδιους παίκτες στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ο οποίος παρέλαβε μια εντελώς καινούργια ομάδα στα χέριά του το καλοκαίρι, βάζει πλέον στην εξίσωση όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές, ανοίγοντας το ροτέισον.

Σε αρχική φάση, ο 48χρονος προπονητής πορεύτηκε με τους Γιαννιώτη, Τσιμίκα, Βούκοβιτς, Μιράντα, Ομάρ, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε και Γκερέρο στα δύσκολα και κρίσιμα ματς. Οι έντεκα παίκτες έγιναν σε βάθος χρόνου 15 και όπως σημειώνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», θα γίνουν 22.

Διότι, υπάρχουν έντεκα παίκτες, που αρχίζουν να μπαίνουν στο… κάδρο. Ο Μεριά (ο Μιράντα έχει γίνει 4ος στόπερ ουσιαστικά), ο Χασάν και ο Φετφατζίδης παίρνουν αρκετές συμμετοχές στο αρχικό σχήμα, ενώ στις επιλογές του προπονητή είναι και οι Νάτχο-Τοροσίδης, αλλά και ο Γκιγέρμε, ενώ… έρχονται και οι Σισέ, Κούτρης, Ναουέλ, Σα και Τουρέ.

Ο τελευταίος έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει την Κυριακή (21/10, 20:30) κόντρα στον ΟΦΗ για την 7η αγωνιστική της Super League. Ο Κώστας Φορτούνης προέρχεται από δύο ματς με την Εθνική για το Nations League και λογικά θα χρειαστεί ανάσες. Ο Μαρτίνς κλίνει προς τη χρησιμοποίηση του Ιβοριανού για τον ρόλο του επιτελικού (εκεί τον βάζει ούτως ή άλλως όλον αυτόν τον καιρό), ώστε να ξεκουράσει και τον διεθνή άσο. Κάτι παρόμοιο ίσως συμβεί και με άλλους διεθνείς.

Τη θέση της ενδεκάδας χτυπάει και ο Γκιγέρμε. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος είναι ο μόνος από τους χαφ του Ολυμπιακού που δεν έλειψε λόγο εθνικής, εν αντιθέσει με τους Καμαρά, Νάτχο και Μπουχαλάκη και ίσως παίξει κι αυτό τον ρόλο του. Οι Τουρέ και Γκιγέρμε είχαν τετ-α-τετ με τον Πορτογάλο στο γραφείο του τη Δευτέρα, χωρίς να έχει διαρρεύσει τι είπαν. Πιθανόν να πρόκειται για τον πλάνο που υπάρχει εν όψει ΟΦΗ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης