Σκίμπε: «Στην μπάλα πρέπει να σηκωθείς»

Σκίμπε: «Στην μπάλα πρέπει να σηκωθείς»

Ο Γερμανός κόουτς έδειξε απογοητευμένος μετά την αποψινή ήττα της Ελλάδας στο Τάμπερε

4586483_1
Απογοητευμένος και λογικά ήταν ο Μίκαελ Σκίμπε μετά την αποψινή ήττα στη Φιλανδία, η οποία έθεσε ουσιαστικά την Ελλάδα νοκ άουτ από τη διεκδίκηση της 1ης θέση του ομίλου.

«Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Πρέπει να κερδίσουμε με τουλάχιστον δύο γκολ στην Αθήνα. Εχουμε πολύ λίγες πιθανότητες και οι Φινλανδοί έχουν το προβάδισμα. Οι Φινλανδοί ήταν πιο δυνατοί και είχαν καλό τρανζίσιον. Δεν μας βοήθησε ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλου και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δεν είχαμε καλές θέσεις, Δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και δεχθήκαμε το γκολ λίγο πριν το τέλος. Δεν μας δόθηκε και ένα πέναλτι», είπε αρχικά στην κάμερα του Cosmote TV και μετά ρωτήθηκε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια.

«Δεν θέλω να πω. Δεν είναι ανακοινώσιμα αυτά», σχολίασε. Κλείνοντας για την επόμενη ημέρα είπε πως «είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, Ολοι μας. Στην μπάλα πρέπει να σηκωθείς και να έχεις την τέλεια αντίδραση. Αυτό θα προσπαθήσουμε και εμείς ενόψει του αγώνα με τη Φινλανδία στην Αθήνα.Πάντα ένας προπονητής είναι υπό πίεση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης