Ζωντανά από το ΘΕΜΑ 104,6 ο «τελικός» για την Εθνική Ελλάδας στο Nations League κόντρα στη Φινλανδία

Ζωντανά από το ΘΕΜΑ 104,6 ο «τελικός» για την Εθνική Ελλάδας στο Nations League κόντρα στη Φινλανδία

Στους έντεκα που θα αγωνιστούν (21:45) με φόντο την πρωτιά του ομίλου της φαίνεται να έχει καταλήξει ο Μίχαελ Σκίμπε, με τις αλλαγές να είναι ελάχιστες σε σχέση με την Ουγγαρία

skibe-ellada-1
Τον κρισιμότερο ως τώρα αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο  Nations League θα μεταδώσει απόψε ζωντανά (21:45) σε περιγραφή Γιώργου Χελάκη ο ΘΕΜΑ 104,6.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της League C, Φινλανδία, που έχει κάνει το «3 στα 3» μέχρι σήμερα και έχει ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τεέμου Πούκι που είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν ελληνικούς συλλόγους.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League, οι Έλληνες διεθνείς ψάχνουν τη νίκη, χωρίς η ομάδα να «χαλιέται» με την ισοπαλία για να μείνει σε απόσταση… αναπνοής από την πρώτη θέση και να γυρίσει την κατάσταση στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, «Νο1» κίνδυνος για την Εθνική μας είναι ο Πούκι, τον οποίο αναμένεται να αναλάβει ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος είναι ένας από τους πιο γρήγορους στόπερ στην Ευρώπη.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπολογίζει τον Δημήτρη Κουρμπέλη που τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ουγγαρία.

Ο παίκτης που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσει τον αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που ούτως ή άλλως ήταν αυτός που πέρασε στη θέση του στο δεύτερο ημίχρονο στο ματς της Παρασκευής.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, δεν αναμένονται αλλαγές και θα χρησιμοποιηθούν οι ίδιοι υπόλοιποι 10 του ματς με την Ουγγαρία, παρά το γεγονός ότι ο Σκίμπε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές. Αν γίνει κάτι διαφορετικό, τότε δεν αποκλείεται καθόλου ο Πέλκας να μείνει στον πάγκο και τη θέση του ως εξτρέμ να πάρει ο Χριστοδουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, κάτω από την εστία θα είναι ο Βασίλης Μπάρκας που καθιερώνεται ως ο βασικός κίπερ της Εθνικής και θα έχει ενδιαφέρον τι θα συμβεί αν τελικά βρεθεί άκρη με την υπόθεση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, δεξιά και αριστερά θα είναι οι Μπακάκης και Τσιμίκας αντίστοιχα, ενώ το δίδυμο των σέντερ μπακ, Παπασταθόπουλος – Μανωλάς δεν... σπάει.

Ο Ζέκα θα είναι ο βασικός αμυντικό χαφ, με τον Τζιόλη όπως αναφέραμε να είναι πιθανότατα δίπλα του, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου, θα είναι οι Μπακασέτας, Φορτούνης, Πέλκας (Χριστοδουλόπουλος) από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Θυμηθείτε τη βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής:

1. Φινλανδία 9 (3-0)
2. Ελλάδα 6 (3-2)
3. Ουγγαρία 3 (2-3)
4. Εσθονία 0 (0-3)

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης