Χαμός ανάμεσα σε Αγγέλου και Πασκουάλ - Αποβλήθηκαν από τους πάγκους!

Χαμός ανάμεσα σε Αγγέλου και Πασκουάλ - Αποβλήθηκαν από τους πάγκους!

Απίστευτα πράγματα στο Nick Galis Ηall! - Βαγγέλης Αγγέλου και Τσάβι Πασκουάλ αποβλήθηκαν από τους πάγκους τους στο ματς του Άρη με τον ΠΑΟΚ, έπειτα από λεκτική αντιπαράθεση σε τεχνική ποινή στον Καλάθη

4584160
Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου στην αναμέτρηση του «Nick Galis Hall» ανάμεσα στον Άρη με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τους πάγκους τους οι Βαγγέλης Αγγέλου και Τσάβι Πασκουάλ!

Συγκεκριμένα, 2’44’’ πριν από τη λήξη της 1ης περιόδου και με το σκορ στο 12-16, ο Καλάθης έκανε φάουλ στον Βεργίνη, το οποίο ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αμφισβήτησε έντονα και εύλογα χρεώθηκε και με τεχνική ποινή.

Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του κρατικού καναλιού που βρέθηκε στους πάγκους των δύο ομάδων, σε εκείνο το σημείο ο Βαγγέλης Αγγέλου απευθύνθηκε στον αρχηγό των «πρασίνων», ενέργεια που προκάλεσε την αντίδραση του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός κινήθηκε γρήγορα προς το μέρος του Αγγέλου και του είπε να μην απευθύνεται στους παίκτες του, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» του Έλληνα τεχνικού, που ήταν εκνευρισμένος από την αρχή του ματς λόγω των υποδείξεων των διαιτητών.

Αποτέλεσμα της έντασης ήταν τελικά να αποβληθούν οι δύο προπονητές και το ματς να συνεχιστεί χωρίς αυτούς στους πάγκους.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης