Basket League, Προμηθέας-Περιστέρι 73-76: Μαγικό Περιστέρι «άλωσε» την Πάτρα!

Basket League, Προμηθέας-Περιστέρι 73-76: Μαγικό Περιστέρι «άλωσε» την Πάτρα!

Επέστρεψε όχι μόνο για να μείνει! Το Περιστέρι μετά την ΑΕΚ νίκησε και τον Προμηθέα (73-76) και μάλιστα μέσα στην Πάτρα, έχοντας σε μαγική μέρα τον Βασιλόπουλο

4583853
Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο! Το Περιστέρι του Αργύρη Πεδουλάκη μία εβδομάδα μετά την τρομερή νίκη επί της ΑΕΚ, επικράτησε και του πολύ ποιοτικού Προμηθέα Πατρών με 76 – 73 και έδειξε ότι δεν ήρθε απλά για να παραμείνει, αλλά για το κάτι παραπάνω.

Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη με πλάνο και εκμεταλλευόμενοι και την ενδεχόμενη κούραση των γηπεδούχων από το μεσοβδόμαδο ματς κόντρα στην Οστάνδη, παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ με 9 πόντους στην αρχή της 3ης περιόδου (48-39) με ηγέτη τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και καθοριστικούς τους Χάροου και Κλαρκ στην 4η περίοδο πήραν τη νίκη σε ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο 34χρονος φόργουορντ είχε 15 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ και τον ακολούθησαν οι Χάροου που εμφανίστηκε στην 4η περίοδο (14π., 4ρ., 5ασ.) και Κλαρκ (9π.) που βγήκε μπροστά όταν κρινόταν το ματς.

Από την πλευρά των Πατρινών, ξεχώρισαν οι Κασελάκης (13π., 4ρ.) και Χολ (12π.), που όμως δεν μπόρεσαν να αποσοβήσουν την ήττα για τους Πατρινούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία εντός έδρας ήττα του Προμηθέα εντός έδρας σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος, πλην του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ήταν στις 17/12/17 από τον Κολοσσό Ρόδου.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης