Με αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας

Με αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση (18:00, Cosmote Sport 2) για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας

loukas-oouz-aek
Ευκαιρία για δοκιμές αποτελεί για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ο σημερινός αγώνας που είχε αναβληθεί με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (18:00, Cosmote Sport 2).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει συνολικά έντεκα παίκτες για το παιχνίδι, αφού απουσιάζουν οι διεθνείς και υπάρχουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Άλεφ, τους διεθνείς Μπακασέτα, Μπακάκη, Μπάρκα, Γαλανόπουλος και Λιβάγια, ενώ τραυματίες είναι οι Μάνταλος, Οικονόμους, Πόνσε, Αλμπάνης και Πόνσε.

Ο κ. Ουζουνίδης θα ξεκουράσει παίκτες, ενώ παράλληλα θα δει και κάποιους άλλους που μέχρι σήμερα δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι σήμερα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Τσιντώντας, ο Τσόσιτς, ο Μοράν, ο Γιαννιώτας και ο Γιακουμάκης, ενώ περιμένει να ανεβάσει στροφές ο Μπογέ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας, καθώς το βράδυ είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης