Eπίσημα τέλος ο Ζαρντίμ από τη Μονακό

Eπίσημα τέλος ο Ζαρντίμ από τη Μονακό

Παρελθόν από τον πάγκο της Μονακό και επίσημα αποτελεί από σήμερα το μεσημέρι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

Zardim
Η κάκιστη φετινή πορεία της Μονακό στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα την έκδοση του διαζυγίου τους με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι μονεγάσκοι αποχαιρέτησαν τον Πορτογάλο μέσω των προφίλ τους στα social media ευχαριστώντας τον για την προσφορά του στην ομάδα στο διάστημα που ήταν στον πάγκο της.
Λίγες ώρες αργότερα ο Ζαρντίμ ευχαρίστησε τη Μονακό για την τετραετή τους συνεργασία δηλώνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι ευγνώμων και υπερήφανος που ήμουν προπονητής της Μονακό τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα έκανα ό,τι μπορούσα και δούλεψα με μεγάλο ενθουσιασμό. Ενωμένοι πετύχαμε μεγάλες νίκες και οι αναμνήσεις θα με συνοδεύουν για πάντα. Πάμε Μονακό!».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ, είπε: «Θα ήθελα να εκφράσω τον απέραντο σεβασμό μου στον Λεονάρντο, αλλά και την εκτίμησή μου για τη δουλειά που έχει κάνει. Η μεγάλη επιτυχία που είχε στη Μονακό μαζί του, την έκανε ευρωπαϊκό ορόσημο. Τα χρόνια που ήταν στον πάγκο της ομάδας μας ήταν από τα καλύτερα της ιστορίας μας. Ο Λεονάρντο θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας της Μονακό».

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης