Εθνική ποδοσφαίρου και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί

Εθνική ποδοσφαίρου και ΟΠΑΠ συνεχίζουν μαζί

Tην πετυχημένη συνεργασία τους ανανέωσαν για δύο ακόμη ο ΟΠΑΠ και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία - Ο Οργανισμός θα είναι Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

4580696
O ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και θα συνδράμει με τον τρόπο του προκειμένου να επιτευχθεί η πρόκριση στην τελική φάση του ΕURO 2020, είτε μέσω του Nations League, είτε μέσω της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στην προσπάθειά της για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2020. H συνεργασία μας, όμως, με την ΕΠΟ δεν περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Παράλληλα, μοιραζόμαστε κοινούς στόχους για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και την προώθηση των αθλητικών ιδεωδών. Η ανανέωση της συνεργασίας μας συμπίπτει με ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας: την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυσή της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ και συμπλήρωσε:

4580696


«Στη διάρκεια της ιστορικής του διαδρομής, ο ΟΠΑΠ έχει δημιουργήσει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενώ στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό. Η διαρκής μας δέσμευση στον ελληνικό αθλητισμό αντικατοπτρίζεται σε μία σειρά από πρωτοβουλίες. Σε αυτές περιλαμβάνονται το καινοτόμο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», που υποστηρίζει 128 ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 13.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα και η «Kερkidα ΟΠΑΠ», η οποία έχει στόχο να φέρει τα παιδιά κοντά στην υγιή πλευρά του αθλητισμού».

4580653


Από την πλευρά του ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, Μίκαελ Σκίμπε, υπογράμμισε: «Η προσφορά του ΟΠΑΠ στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στη νέα γενιά είναι πολύ σημαντική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα, καθώς χωρίς την υποστήριξή του θα ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Εμείς με τη σειρά μας, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την πρόκριση της ομάδας στην τελική φάση του EURO 2020».

4580686
Κλείσιμο


Τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας εκπροσώπησε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Σωκράτης Παπασταθόπουλος ο οποίος τόνισε: «O OΠΑΠ είναι μια εταιρεία που έχει ταυτιστεί με το ποδόσφαιρο. Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και ο ΟΠΑΠ ακολουθούν κοινή πορεία εδώ και πολλά χρόνια ως «συμπαίκτες», καθώς μοιράζονται τις ίδιες αξίες».

4580701


Τέλος οπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σημείωσε: «H σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας. Η υποστήριξη του ΟΠΑΠ στο νέο ξεκίνημα της Εθνικής Ομάδας στις διεθνείς διοργανώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ελπίζουμε ότι θα πανηγυρίσουμε μαζί νέες επιτυχίες. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον αγωνιστικό πήχη, προβάλλοντας, παράλληλα, τις αξίες του αθλητισμού. Ο ΟΠΑΠ υποστηρίζει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αφήνοντας καθημερινά το στίγμα του στη χώρα με τις δράσεις του για τη νέα γενιά και την κοινωνία. Με την ευκαιρία της επετείου των 60 χρόνων από την ίδρυσή του εύχομαι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό».

Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, ο Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας FIFA-UEFA Πετρ Φούσεκ,, ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, Ζήσης Βρύζας και οι ποδοσφαιριστές Ορέστης Καρνέζης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Τάσος Μπακασέτας και Κάρλος Ζέκα.

4580713
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης