Αφιέρωμα ΝΒΑ: Atlantic Division με αφεντικό τους Σέλτικς!

Αφιέρωμα ΝΒΑ: Atlantic Division με αφεντικό τους Σέλτικς!

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ αφού στις 17 Οκτωβρίου οι 30 ομάδες του “μαγικού κόσμου” ξεκινούν το ταξίδι τους με στόχο την κατάκτηση του δαχτυλιδιού!

afierwma_nba_eurohoops
Για ακόμα μία χρονιά θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τα εξαιρετικά αφιερώματα του Makrabet.com γύρω από τα ρόστερ, τους παίκτες-κλειδιά και την εκτίμηση της πορείας των 30 συλλόγων.

Η αρχή γίνεται με την Atlantic Division της Ανατολικής Περιφέρειας εκεί όπου δεσπόζει το όνομα των Μπόστον Σέλτικς αλλά και οι άκρως ανταγωνιστικοί Σίξερς και Ράπτορς.

Μπείτε στο Makrabet.com για ακόμα περισσότερο υλικό και προτάσεις

Μπόστον Σέλτικς: Στρωμένος με… ροδοπέταλα δρόμος προς τον τελικό
afierwma_nba_eurohoops_mesa
Κλείσιμο

Ρόστερ

Το μέλλον, αλλά και το παρόν τους ανήκει, είναι δεδομένο αυτό. Ειδικά φέτος με τον Lebron James, που είχε πάρει εργολαβία τους τελικούς της Ανατολής ανεξαρτήτως ομάδας, να μετακομίζει στην… Άγρια Δύση.

Στην άκρη του πάγκου τους υπάρχει ο… σατανάς Brad Stevens. Κατ’ εμέ είναι ο πιο οξυδερκής head coach, μετά τον Popovich που είναι μια κατηγορία μόνος του. Σπεσιαλιτέ του το διάβασμα των αντιπάλων κατά τη διάρκεια των αγώνων. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μας έκανε να τρίβουμε τα μάτια μας με τα plays των τελευταίων λεπτών μετά από τάιμ-άουτ. Πιο χαρακτηριστική περίπτωση τα μαγικά που έκανε σε ορισμένα ματς, που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και στην παράταση, όπως χαρακτηριστικά με τους Sixers.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης