Παγκόσμια Basket League: 201 παίκτες από 3 ηπείρους και 18 χώρες

Παγκόσμια Basket League: 201 παίκτες από 3 ηπείρους και 18 χώρες

Η Basket League κάνει τζάμπολ και γιορτάζει το μπάσκετ μαζί με 201 παίκτες από 3 ηπείρους και 17 χώρες. Το Eurohoops παρουσιάζει με πίνακες.

flags_arthro
Σε ποια θέση θα τερματίσουν στην κατάταξη οι 14 ομάδες; Ποιες 8 θα προκριθούν στα playoffs και θα κατακτήσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας; Ποιες 2 θα υποβιβαστούν; Το 27o Επαγγελματικό Πρωτάθλημα Ελλάδας από καταβολής ΕΣΑΚΕ κάνει τζάμπολ και τα ερωτήματα είναι πολλά και δύσκολα προς απάντηση. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποια για τα οποία δε χρειάζεται αναμονή. Το Eurohoops τσέκαρε το ρόστερ κάθε ομάδας κι απάντησε σε αυτό της παγκοσμιοποίησης του μπάσκετ. Γιατί περί τέτοιας πρόκειται.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αφού τα δεδομένα αυτής θα διαφοροποιηθούν ουκ ολίγες φορές μέχρι τέλους, οι 14 ομάδες έχουν δηλώσει 201 παίκτες, από 12μελές μέχρι και 16μελές ρόστερ.

Αυτοί οι 201 προέρχονται από σχεδόν κάθε γωνιά του κόσμου. Η πλειοψηφία προφανώς προέρχεται από την Ελλάδα, 119 τον αριθμό. Πόσοι είναι από την υπόλοιπη Ευρώπη, τις υπόλοιπες ηπείρους και τον υπόλοιπο κόσμο γενικά;





Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης