Πυγμαχία: Ο Nurmagomedov «ισοπεδώνει» τον McGregor με γροθιά - Πολύ ξύλο... και μετά τον αγώνα

Πυγμαχία: Ο Nurmagomedov «ισοπεδώνει» τον McGregor με γροθιά - Πολύ ξύλο... και μετά τον αγώνα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες -  Μέλος της ομάδας του Khabib Nurmagomedov χτύπησε τον McGregor κατά την αποχώρησή του - Ο 30χρονος Ρώσος πήδηξε από το κλουβί και ήρθε στα χέρια με τον Dillon Dannis, που ανήκει στο team του McGregor 

ec
Η μάχη με τον McGregor εξελίχτηκε σε θρίαμβο του Nurmagomedov, ο οποίος όμως στη συνέχεια βγήκε από το κλουβί και κινήθηκε εναντίον των συνεργατών του Ιρλανδού, με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση του κοινού.

Μια ζώνη που κέρδισε με το... σπαθί του μέσα στο κλουβί της Τ-Mobile Arena στο Λος Βέγκας κατάφερε να μην την πάρει από τα χέρια του αφεντικού του UFC Ντάνα Γουάιτ, ο οποίος αρνήθηκε να την δώσει στον Khabib Nurmagomedov.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ll be back.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) στις


Ο 30χρονος Ρώσος κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερος, έριξε πολύ ξύλο στον Ιρλανδό αλλά στο τέλος κατάφερε να τα κάνει... μαντάρα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, πήρε τη νίκη με πνιγμό στον 4ο γύρο ενώ νωρίτερα ο McGregor δέχτηκε πολλά χτυπήματα στα οποία δεν μπορούσε να απαντήσει.

Ένα μέλος της ομάδας του Khabib Nurmagomedov χτύπησε τον McGregor κατά την αποχώρησή του, ενώ ο 30χρονος Ρώσος πήδηξε από το κλουβί και ήρθε στα χέρια με τον Dillon Dannis, που ανήκει στο team του McGregor.


Το κοινό τον αποδοκίμασε, του πέταξε μπύρες κι άλλα αντικείμενα.

Αρνήθηκε να κάνει μηνύσεις στους τρεις συλληφθέντες ο ΜακΓκρέγκορ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις άνδρες της ομάδας του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, που επιτέθηκαν στον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ εισβάλλοντας στο οκτάγωνο μετά τη νίκη του Ρώσου μαχητή απέναντι στον Ιρλανδό στο UFC.

SEMA

Ο ΜακΓκρέγκορ αρνήθηκε να κάνει μήνυση σε βάρος τους και οι τρεις άνδρες έφυγαν από τοα κρατητήριο, ωστόσο θα έχουν κυρώσεις. Οι δύο από τους τρεις, ονόματι Ζουμπάιρα Τουζούγκοφ και Ισλάμ Μαχατσεβίλ, είναι αθλητές του UFC με κάποιες διακρίσεις και σύμφωνα με το αφεντικό του πρωταθλήματος, Ντάνα Γουάιτ, θα τους απαγορευτεί η συμμετοχή στους αγώνες.

Όσο για τον ΜακΓκρέγκορ, δεν έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα και απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου.

Νουρμαγκομέντοφ: «Ο ΜακΓκρέγκορ προσέβαλε την πατρίδα και τη θρησκεία μου»

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ ζήτησε συγγνώμη από όλους πλην του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και της ομάδας του μετά τις εντός κι εκτός οκταγώνου συμπλοκές που ακολούθησαν τη νίκη του στο UFC.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στο UFC και το Λας Βέγκας. Δεν έδειξα την καλύτερη πλευρά μου, αλλά είμαι άνθρωπος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος μιλά τόσο για μένα επειδή βγήκα από το κλουβί. Τι έχουν να πουν που ο ΜακΓκρέγκορ μιλούσε για τη θρησκεία μου, την πατρίδα μου, τον πατέρα μου; Ήρθε στο Μπρούκλιν και έσπασε ένα λεωφορείο. Παραλίγο να σκοτώσει κόσμο εκεί. Αυτά δεν έχουν σημασία; Ο πατέρας μου με δίδαξε σεβασμό. Όλοι όσοι είναι δίπλα μου ξέρουν ποιος είμαι. Είχα πει και πριν τον αγώνα πως αυτός ο τύπος θα εγκαταλείψει τον αγώνα. Τον λένε δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά σήμερα εγκατέλειψε. Γι’ αυτό η ζώνη ανήκει σε μένα, που είναι αναμφίβολα και αήττητος ο πρωταθλητής», τόνισε ο Ρώσος μαχητής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης